Alcoi projectarà “Et recorde, Miquel” el proper 9 d’abril



El Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi serà l’escenari on es projectarà el llargmetratge “Et recorde, Miquel”, de Mäela Sanmartín, el proper 9 d’abril a les 18:30 hores. L’acte comptarà amb la pressència de l’autora, qui parlará sobre aquest documental basat en l’assassinat de Miquel Grau a la Ciutat d’Alacant, la nit del 6 d’octubre de 1977.

El jove va ser hospitalitzat i morí dies després. Aquell fet despertà la indignació als carrers i, Grau es convertí en un símbol per les llibertats i la democràcia.


Sobre l’autora:
Maëla Sanmatín (Alacant, 2001) és estudiant de Periodisme i Comunicació Audiovisual en la Universitat d’Alacant . Decideix elaborar aquest documental per a donar veu a la història de Miquel i de totes les víctimes de la Transició Espanyola.


Agenda

< 2021 >
Abril
  • Sense esdeveniments

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació