Campament de Pasqua

Enguany la mona a la Mariola!

Anem 5 dies (4 nits) a l’alberg de Riera d’Agres, del 18 al 22 d’abril de 2022.

El campament vol ser un espai de contacte amb nosaltres i amb la natura. Aprofitarem l’estada en un alberg vinculat al nostre territori per a conèixer algunes tradicions, jocs i costums valencianes. Jugarem, passejarem per la Mariola (gaudint si la primavera ve bona de totes les seues flors), farem mones i empinarem les milotxes.

La llengua vehicular serà el valencià.

Públic objectiu: Xicalla que estiga cursant primària o secundària aquest curs 2021/2022. Els grups de treball s’organitzaran segons inscripcions ( de 6 a 14 anys).

Preu: 350 € per criatura (325 germans/nes)

Per a més informació i per a reservar:
Telefoneu al 96 315 77 99 (Pregunteu per Sílvia o per Mar de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h o de 16:00 h a 17:00 h.)
Envieu correu electrònic a matriculesanimacio@acpv.cat

Per a les famílies

Estimada, estimat adult que acompanyes: el temps de campament és temps de vacances, i per tant és temps de fer coses “diferents” però també pot ser un temps de descans. Volem fugir de les activitats excessivament “adrenalíniques”, i trobar que un temps en natura pot ser (i ha de ser de tant en tant) un espai per a trobar-se (amb si mateix i amb els altres), eixir dels ritmes quotidians i acompassar-se a un temps més tranquil.

El calendari d’activitats es pactarà amb les criatures participants mitjançant assemblees, i es promourà que coeixstisquen diferents activitats simultànies per a que tot el món tinga un lloc on sentir-se a gust.
Tenim la intenció de treballar les emocions, el treball en equip, el gaudir col·lectivament i respectuosament amb i del medi ambient.

Activitats

Les activitats que tenim previstes són:

  • Passejos per la Mariola amb arreplegada d’elements naturals
  • Construcció de joguets amb elements naturals (espart, vímet, pals, pedres, canyes, etc)
  • Jocs tradicionals (bitlles, canut, pici i pala…)
  • Construcció de milotxes (i empinar-les)
  • Tallers de cuina al voltant de la mona.
  • Dinàmiques grupals i jocs col·lectius
  • Vetllades i jocs de nit
  • Jocs, cançons, contes…

Pre-reserva

Passos per fer la reserva:

Fer un pagament de 75 € abans del 1 d’abril al número de compte: ES44 2100 0700 1202 0005 9677 tot indicant al CONCEPTE: Nom i cognom + Colònies

Enviar un correu a matriculesanimacio@acpv.cat  i facilitar nom, cognoms de mare o pare, telèfon, correu electrònic i nombre de xiquetes i xiquets, tot adjuntant el resguard de l’ingrés.