Facebook icon Twitter icon

Joves, ciutadania,transparència i lluita contra la corrupció

 

Jornades europees: Joves, ciutadania, transparència i lluita contra la corrupció

València 20, 21 i 22 maig 2016

Cal assenyalar l’excepcionalitat de la iniciativa, tant pel fet de presentar i debatre conjuntament amb la ciutadania les iniciatives institucionals, com per la presència internacional. D’aquesta manera, les Jornades esdeven un marc d’informació, anàlisi, debat i reflexió que ofereixen una oportunitat única, i que significa un precedent important en la tasca de conscienciació ciutadana per a la lluita contra el càncer de la corrupció.

PROGRAMA DE LES JORNADES
INSCRIU-T'HI AQUÍ
Més Informació: jornadaseuropeas2016@ongdatelier.org

 

Notícies

 

Acció Cultural valora molt positivament la normalització de relacions entre el País Valencià i Catalunya

L’entitat es felicita perquè finalment el Corredor Mediterrani i la recuperació de la ràdio i televisió valencianes i de TV3 entren a les agendes d’ambdós mandataris 
Durant 20 anys, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha advocat per la normalització de les relacions entre el País Valencià i Catalunya i pel treball conjunt en tots els àmbits en què comparteixen necessitats (llengua i cultura, mitjans de comunicació, infraestructures, finançament...). Més informació

 
 

Èxit de públic a tots els actes del FLIB

Podeu visitar la galeria de fotos des d'aquest enllaç.

Del 13 al 15 de maig Acció Cultural va col·laborar amb el primer Festival Internacional de Literatura Breu que s’ha fet a València. Organitzat l’AELC i ha tingut com a escenaris la Universitat de València, l’Octubre CCC i Ca Revolta. Però també les xarxes i els carrers de la ciutat.

 

Acció Cultural promou una campanya per a dedicar un carrer de València a Guillem Agulló

Acció Cultural del País Valencià ha començat a recollir signatures per demanar al batlle de València, Joan Ribó, i tots els grups de l’ajuntament que es dediqui un carrer de la ciutat a Guillem Agulló, el jove antifeixista independentista que fou assassinat per un grup neonazi el 1993.

Més informació i signatura

 

Club de Viatges d'Acció Cultural

 

Llacs del nord d’Itàlia, les mil cares dels Alps
Amb una escapada a Suïssa (ST MORITZ)

1.220,00 € per plaça - Taxes d'aeroport incloses (per a viatges amb avió)

Descobrirem els encants d'una terra que ha encisat, i encara ho fa, a il·lustres figures com Leonardo da Vinci, Napoleó, Stendhal i més recentement artistes com Madonna i George Clooney.
Més informació

 
     

El programa de viatges, excursions i visites (coordinat per Alfons Llorenç) està pensat des d’una perspectiva de promoció de la nostra llengua i descobriment de la nostra cultura. El Club de Viatges d'ACPV combina la professionalitat de l’experiència, el caràcter cultural i el suport efectiu a l’entitat.

 

Acció Cultural Comarques 

 
 

Exposició fotografica "ESTIMA PER L'ENTORN" al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida

Inauguració divendres 20 de maig a les 20h

El proper divendres inaugurem al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV (C/ Ramon Llin nº10, Sant Rafel. Ontinyent) l'exposició fotogràfica "ESTIMA PER L'ENTORN" organitzada pel Col·lectiu l'Esquella. El Col·lectiu l'Esquella és un grup de persones pertanyents a Agres i Ontinyent que naix d'un fort compromís per la defensa i promoció del patrimoni rural i, per tant, per la millora de la qualitat de vida dels seus habitants. Més informació

 
 

Passejada per Grau de Castelló

Diumenge, 29 de maig Començarem a les 10.30 hores, des del Jardí del Port
(A les 10 eixirem en el TRAM des de la parada de la plaça Cardona Vives)

Ens acompanyarà Xavier Olivares. Visitarem les vivendes d'època modernista del carrer de Dalt, l'església de Sant Pere, la plaça de la Mar, l'Edifici Morú, el Parc de la Panderola, el nucli antic del Grau, l'antic pujol de Gasset on es va trobar el plom ibèric... Durada aproximada, 2 hores. Inscripció gratuïta Les persones interessades en participar-hi ens podeu escriure a castello@acpv.cat o telefonar-nos de 10 a 14 hores al 964242947. Més informació

 
 

Eugeni Alemany a Pedreguer

Dissabte 11 de juny a les 20h a l'Espai Cultural de Pedreguer

Si voleu vore Eugeni Alemany el proper dissabte 11 de juny en Pedreguer encara esteu a temps, però no tardeu en fer-se amb l'entrada perquè #VOLEN! 
Entrades a la venda a 5€
Reserves: casal@casalpedreguer.cat. Més informació

 
 

Agenda del Casal de Perpinyà

Divendres 20 de maig a les 18h30 presentació del llibre La medecina tradicional i popular a la Catalunya del Nord de Maite Barcons Reniu.

AGENDA COMPLETA

 

Octubre Centre de Cultura Contemporània

 

Agenda de maig

Descarrega't l'Agenda en PDF

Segueix el Blog de l'Octubre

Segon origen, de Carles Porta

Dimecres 25 de maig a les 19.00h sala d'actes

Tercer cicle de cinema social

L'Alba és una noia de 20 anys que viu amb el seu pare, d'origen anglès. Després de la mort de la seva mare a causa d'un càncer, el seu pare pren la decisió de traslladar-se a viure a una masia prop de Lleida, el lloc d'origen de la seva dona.
Més informació

Ciutat creativa i elefants blancs culturals

Dimecres 25 de maig a les 19.00h a la Aula 1

Ciutat creativa i elefants blancs culturals: repensar la política cultural al servei dels ciutadans/es. Presentació del monogràfic de la revista Arxius, número 33. 
Més informació

 
 

Espai Octubre Concerts

Espai Octubre Concerts és una nova iniciativa de l’Octubre CCC en el camp de la promoció i difusió musicals. L'Espai està gestionat per les productores MetrònomPlay Producciones i Mésdemil. El projecte aspira a dur a terme una programació regular a la nostra sala, que està totalment equipada i amb el millor equip de producció. La sala està oberta a qualsevol proposta musical, sempre que complisca uns criteris mínims de qualitat. Més informació

We Singing Colors + Sara Ledesma - Divendres 20 de maig a les 19:30h

LINQAE whit performance Shining Crane Remix - Dissabte 21 de maig a les 19:30h

 

Descomptes per a sòcies i socis d'ACPV

 

50% de descompte a la comèdia de l'absurd LA CANTANT CALBA AL MACDONALD'S
del 12 al 22 de maig al Teatre Micalet

La cantant calba al McDonald’s

De Lluïsa Cunillé
Direcció Paco Zarzoso
Amb Pep Ricart, Lola López, Mafalda Bellido i Marcos Sproston


La Companyia Hongaresa de Teatre celebra els seus 20 anys amb la creació d’aquest muntatge.Una comèdia boja, lúcida i vibrant a partir dels personatges de la Cantant Calba de Ionesco.

El Sr.Martin s’ha citat amb la Sra Smith en un McDonald’s de Londres  qualsevol. Fora no deixa de ploure  i aquest  impersonal restaurant de menjar ràpid  és l’amagatall escollit per aquests dos tristos adúlters. Així arranca esta comèdia boja, lúcida i vibrant, on Cunillé parla de la situació actual, una época cada vegada més ionesquitzada i imagina com podrien  ser els personatges de Ionesco ara mateix, situant-los en un McDonald´s.

Més informació

Promoció especial per a socis d’APCV: comprant l’entrada a taquilla per als dies 19, 20, 21 i 22.

 

Descompte d'un euro en les entrades als espectacles del Teatre Lluerna

 

Contes Cia. Edu Borja

Dissabte 21 de maig a les 19h. Públic infantil

Aquell dia Geppetto el titellaire, cansat de construir titelles per a uns altres, va decidir fer un titella per a d’ell i amb un tronc que havia trobat al bosc es posà mans a l’obra. Tanmateix Geppetto no sabia que aquell titella no necessitava ni creu ni fils per moure’s, aquell titella es bellugava amb la força de la seva il·lusió....I com que li havia de posar un nom, l’anomenà... Pinotxo.

LLUERNA TEATRE - C/ Poetes Anònims 1 baix dreta, 46020 València
Tel: 963.89.93.89 | lluernateatre@gmail.com www.teatrelluerna.com