Curs «La cuina a casa nostra. La mediterraneïtat que no podem perdre» impartit per Pep Romany, cap de la Coqueria-Restaurant Pont Sec de Dénia.
El curs constarà de sis sessions de dues hores dedicades a reflexionar sobre els principis bàsics de l’alimentació i el llenguatge culinari que conformen i defineixen allò que s’anomena la dieta i la cultura alimentària mediterrània.
6 sessions els dimarts 5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 i 10 de desembre de 2024.
Horari de 18.00h a 20.00h.
5 de novembre 2024
Els principis bàsics de l’alimentació i el llenguatge culinari que conformen i defineixen allò que s’anomena la dieta i la cultura alimentària mediterrània. La cuina tradicional a casa nostra
12 de novembre de 2024
Els productes bàsics (1): El blat
19 de novembre de 2024
Els productes bàsics (2): L’oliva i el raïm
26 de novembre de 2024
El rebost: la mar, l’horta, la muntanya i la marjal
3 de desembre de 2024
Les tècniques de conservació: El sol, la sal i el sucre, l’oli, el vinagre i les espècies
10 de desembre de 2024
La importància del coneixement i de la innovació des de la tradició. La recerca del sabor
____
El curs es farà a partir d’un mínim de deu alumnes.
- Feu el pagament del curs des de la botiga amb la vostra targeta.
- Afegiu a la cistella el curs
- Sols es pot fer el pagament d’un curs per comanda.
- Accediu a la Cistella de compra
- Si sou socis/sòcies d’ACPV o alumnes de la UV us podeu beneficiar d’un descompte del 10%, haureu de fer el pagament d’un curs amb descompte.
- Feu clic a Anar a caixa
- Empleneu les vostres dades i feu clic a Realitzar comanda
- Feu clic a Pagar amb targeta, us redirigirà a la Passarel·la de pagament segur de Caixa Popular – Redsys on completareu el pagament de manera segura.
- La inscripció i el pagament es confirmarà una vegada rebeu a la vostra adreça electrònica el correu “La teua comanda s’ha completat” que inclourà la factura corresponent.