Raiers i Llops en marxa!

No podem evitar sentir-nos emocionats i emocionades per aquestes últimes setmanes amb el grup de Llops i Raiers. Amb els dos grups en marxa, estem presenciant com la unió i l’aprenentatge es vinculen en una experiència enriquidora.

Cada sessió és un testimoni de com l’amistat floreix i el coneixement s’expandeix. Aquest projecte no és només una oportunitat d’educació, sinó també una oportunitat de creixement personal i col·lectiu.

Les imatges que compartim el dia de hui són instantànies de moments especials de les últimes sessions que hem tingut en el projecte d’Escoltes del País Valencià.

Continuem inspirant-nos mútuament i gaudint d’aquesta experiència. El viatge acaba de començar, i estem desitjosos de veure què ens espera en el futur.

Gràcies a tots els participants per ser part d’aquest emocionant viatge.