Escola d'Animació Ferran Zurriaga

L’Escola d’Animació Ferran Zurriaga som l’escola oficial d’animació juvenil d’ACPV que ofereix la formació en valencià i basada en l’ideari de promoció de la llengua i la cultura pròpia
Som una entitat que genera compromís social i lingüístic amb el País Valencià, a través de l’animació sociocultural i les activitats de temps lliure infantil i juvenil amb una metodologia activa compromesa amb valors igualitaris.

A la tardor nous cursos de MAT i DAT

A partir d’octubre oferim nous cursos de Monitor d’Activitats d’Oci Infantil i Juvenil i de Director/a d’Activitats d’Oci a València i  altres localitats del País Valencià. Prompte completarem la informació.

Escoltes del PV

Som un moviment juvenil compromès amb la nostra llengua i el nostre País. A setembre tornem amb activitats els dissabtes.

 

Cursos

 

L’Escola ofereix els cursos acreditats per l’IVAJ-Generalitat Jove en animació juvenil: MATL, DATL, Formador de Formadors i Formació Permanernt. Oferim diverses modalitats de cada curs combinant diferents dies i horaris. Consulta el calendari.

Equip humà

 

El professorat de l’escola està format per socis d’ACPV, amb formació i experiència en l’àmbit de l’animació cultural i de l’educació en el temps lliure. A més, l’escola compta amb el recolzament tècnic i d’administració de l’OCCC.

On estem

 

La seu de l’Escola es troba a l’Octubre CCC, un espai viu amb una oferta cultural pròpia on l’Escola disposa d’aules, recursos tecnològics i espais a l’aire lliure per gaudir d’una experiència pedagògica completa.

 

Contacta amb nosaltres

Escola d’Animació Ferran Zurriaga – ACPV
escolaanimacio@acpv.cat – 96 315 77 99 – 722 593724

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12 – 46001 – València

Horari d’atenció: De 10h a 14h de dilluns a divendres

De conformitat amb el que disposa l’article 5 de la LO 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a les persones que marquen la casella "Rebre informació", que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer, comunicat al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de poder satisfer la sol·licitud i enviar informació general sobre ACPV. En marcar aquesta casella, dóna el seu consentiment exprés per al tractament de les dades personals per a les finalitats indicades.

Octubre Centre de Cultura Contemporània