ESCOLA D'ANIMACIÓ

L’Escola d’Animació d’Acció Cultural, som l’escola oficial d’animació juvenil que ofereix la formació en valencià i basada en l’ideari d’ACPV.
Som una entitat que genera compromís social i lingüístic amb el País Valencià, a través de l’animació sociocultural i les activitats de temps lliure infantil i juvenil.

MAT - INTENSIU ESTIU a l'Octubre CCC

Monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu, infantil i juvenil
Del 13 al 27 de juliol

Horari de 9 a 14 h i de 15 a 20 h.

Inscripcions fins el 5 de juliol

Curs MAT a l'estiu a BURJASSOT

Del 26 de juny al 26 de juliol de 2023

de 9 a 14 h.

Inscripcions
Fins al 20 de juny de 2023

COLÒNIES D'ESTIU

del 16 al 22 de juliol a Mas de Borràs

 

Escola d'Estiu

del 26 al 30 de juny

Viu la ciutat de València en valencià

Cursos

 

L’Escola ofereix els cursos acreditats per l’IVAJ-Generalitat Jove en animació juvenil: MATL, DATL, Formador de Formadors i Formació Permanernt. Oferim diverses modalitats de cada curs combinant diferents dies i horaris. Consulta el calendari.

Equip humà

 

El professorat de l’escola està format per socis d’ACPV, amb formació i experiència en l’àmbit de l’animació cultural i de l’educació en el temps lliure. A més, l’escola compta amb el recolzament tècnic i d’administració de l’OCCC.

On estem

 

La seu de l’Escola es troba a l’Octubre CCC, un espai viu amb una oferta cultural pròpia on l’Escola disposa d’aules, recursos tecnològics i espais a l’aire lliure per gaudir d’una experiència pedagògica completa.

 

Contacta amb nosaltres

Escola d’Animació d’Acció Cultural del País Valencià
escolaanimacio@acpv.cat – 96 315 77 99

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12 – 46001 – València

Horari d’atenció: De 10h a 14h de dilluns a divendres

De conformitat amb el que disposa l’article 5 de la LO 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a les persones que marquen la casella "Rebre informació", que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer, comunicat al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de poder satisfer la sol·licitud i enviar informació general sobre ACPV. En marcar aquesta casella, dóna el seu consentiment exprés per al tractament de les dades personals per a les finalitats indicades.

Octubre Centre de Cultura Contemporània