Escola d'Animació Ferran Zurriaga

L’Escola d’Animació Ferran Zurriaga som l’escola oficial d’animació juvenil d’ACPV que ofereix la formació en valencià i basada en l’ideari de promoció de la llengua i la cultura pròpia
Som una entitat que genera compromís social i lingüístic amb el País Valencià, a través de l’animació sociocultural i les activitats de temps lliure infantil i juvenil amb una metodologia activa compromesa amb valors igualitaris.

A l'estiu nous cursos de MAT

A partir de finals de juny i durant el mes de juliol oferim nous cursos de Monitor d’Activitats d’Oci Infantil i Juvenil a València, i a altres localitats del País Valencià (Alcoi, Antella, Gandia, Ontinyent, Alzira, Benifaió, Guadassuar, Carcaixent, Castelló, La Pobla Llarga, Montserrat) Prompte completarem la informació.

Escoltes del PV

Som un moviment juvenil compromès amb la nostra llengua i el nostre País. Aquest estiu ens n’anem a l’Alberg Riera d’Agres, ens podeu acompanyar. 

 

Cursos

 

L’Escola ofereix els cursos acreditats per l’IVAJ-Generalitat Jove en animació juvenil: MATL, DATL, Formador de Formadors i Formació Permanernt. Oferim diverses modalitats de cada curs combinant diferents dies i horaris. Consulta el calendari.

Equip humà

 

El professorat de l’escola està format per socis d’ACPV, amb formació i experiència en l’àmbit de l’animació cultural i de l’educació en el temps lliure. A més, l’escola compta amb el recolzament tècnic i d’administració de l’OCCC.

On estem

 

La seu de l’Escola es troba a l’Octubre CCC, un espai viu amb una oferta cultural pròpia on l’Escola disposa d’aules, recursos tecnològics i espais a l’aire lliure per gaudir d’una experiència pedagògica completa.

 

Contacta amb nosaltres

Escola d’Animació Ferran Zurriaga – ACPV
escolaanimacio@acpv.cat – 96 315 77 99 – 722 593724

Octubre Centre de Cultura Contemporània
Carrer de Sant Ferran, 12 – 46001 – València

Horari d’atenció: De 10h a 14h de dilluns a divendres

De conformitat amb el que disposa l’article 5 de la LO 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a les persones que marquen la casella "Rebre informació", que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer, comunicat al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de poder satisfer la sol·licitud i enviar informació general sobre ACPV. En marcar aquesta casella, dóna el seu consentiment exprés per al tractament de les dades personals per a les finalitats indicades.

Octubre Centre de Cultura Contemporània