Intèrprets

Músics que participen en el projecte

La Factoria de Sons

La Factoria de Sons (Sueca, 2016) davant la necessitat de producció musical en la nostra llengua, va decidir centrar-se en la creació de música dedicada als més menuts. El seu treball naix d’una barreja entre un ampli coneixement musical i l’estudi de la psicologia infantil que, com a fil conductor, té la imaginació i la fantasia. El grup està format per Aitana Ferrer a la veu (mestra d’Educació Infantil que a més ha conduït i col·laborat en diversos programes de ràdio en À Punt Mèdia) junt amb Enric Murilo i César Murillo a la composició i arranjaments, Àlvar Calabuig a la bateria, David Luís a les guitarres i Joanllu i Marisol Alonso a l’animació.  

Canta Canalla

Som quatre xiquets i una xiqueta, tenim més de 150 anys i ens vam conéixer mentre construíem un iglú a la Lluna. Ací a la Terra ens vam posar un nas roig i vam decidir ajuntar-nos per fer música, contagiar la bogeria i ballar com un mira-sol. Som el que som i poca cosa més, guitarra, baix, teclats, veu, bateria, quatre acords, alguns cors, un parell de solos i una màquina de fer bambolles.  

Dani Miquel

Dani Miquel ja és tot un fenòmen musical arreu del País Valencià. Amb una trajectòria treballada des de baix, poc a poc, poble a poble, la seua proposta esdevé ja un referent generacional; la Banda Sonora Original que milers de xiquetes i xiquets valencians recordaran el dia de demà. I també les mares i pares -és clar-, perquè la seua música i espectacle són de vocació familiar, per a disfrutar grans i menuts; connectant de manera natural amb les noves sensibilitats d’oci cultural que eixigia l’actual generació de famílies valencianes.

Marcel el marcià

Marcel el marcià fa anys que recorre teatres, escoles i places de les nostres comarques amb la finalitat de transmetre la música en valencià al públic infantil. Després dels espectacles El viatge de Marcel el marcià, Marcel a la Mediterrània i Marcel balla, balla, aquest personatge vingut d’un planeta molt llunyà s’endinsa en el cançoner de la mítica formació Al Tall, precursora de la recuperació de la tradició musical pròpia i de les cançons per als més xicotets. Un repertori que ha format part de molts dels discos del grup i, especialment, de l’àlbum Som de la Pelitrúmpeli (Ànec, 1980).

Ramonets

Ramonets, un grup de Rock’n’Roll per a tota la familia. Hey ho let’s go! Som RAMONETS, una banda de Rock and Roll de València, amb un estil que recorda als inicis del punk de la ciutat de Nova York, on els mítics Ramones van iniciar la seua carrera.

Trobadorets

L’atzar va fer que, una vesprada a la tardor de 2010, Gerard Chiva i Pau Sancho s’ajuntaren per fer unes cançonetes a una llibreria d’Almassora. Gerard tocava la guitarra i Pau cantava, ballava i xalava la gana. Sense saber-ho, engegaven un projecte que, des d’aleshores, no ha parat de créixer. De seguida arribà Javi Ruá, i després Dani, i Santi, i Mar, i Víctor, i Martí i… un fum de músics que han fet de Trobadorets la banda que som ara.