Facebook icon Twitter icon

Correllengua 2012

 

 
 
 
 

Agenda d'actes més destacats

Correllengua de Gandia. Divendres 5 d'octubre. Jocs populars i tallers, Cercavila de cultura popular amb Grup de Danses Roda i Volta,Muixeranga de la SaforMuixeranga de PegoColla de Dimonis Fem Fredat de Simat de la ValldignaColla de Dolçainers i Tabaleters de la SaforEl Rebrot. En acabar actuacions de Toni de l'Hostal,Obrint Pas en acústic i Alterkat. Més informació.

Correllengua a Pedreguer. Divendres 5 d'octubre. Rebuda de la flama de la llengua a l'Ajuntament i lectura del manifest 2012. 
Dissabte 6 d'octubre. Sopar i festa als Porxens. Actuaran Arturo GayaKike Pellicer i Paco Prieto presentant el seu treball Gràcies Ovidi. També actuaran els Pedreton Kings i Dosthestorben. Més informació.

Correllengua a Elx. Divendres 5 d'octubre. Arribada del Correllengua a l'Ajuntament d'Elx. Sopar “picadeta” Coca i ví de la terra.
Dimarts 9 d'Octubre. Homenatge a Jaume I. Més informació.

Correllengua a l'Alcúdia. Divendres 5 d'octubre. Al Parc de la Nòria de l'Alcúdia el Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia rebrà la Flama de la Llengua i anirà acompanyada per la Colla la Rosca de Tabal i Dolçaina, Grup de Dansa, El Bolero, Cabuts, els Negrets, els Tornejans i els Dimonis Enroscats. Més informació.

Correllengua a Alcoi. Dissabte 6 d'octubre. Cercavila des de l'Ajuntament fins a "La Glorieta". Més informació.

Correllengua a Torís. Divendres 19 d'octubre. Rebuda de la Flama. Sopar de coca amb cansalada, xoriço i pimentó. A continuació lliurament dels Premis Jaume I. Més informació.

Imatges del Correllengua a La Plana

Descàrrega del Material del Correllengua 2012

Per més informació: info@acpv.cat

9 d'Octubre

 

Un 9 d’Octubre en solidaritat amb els treballadors de Canal 9 i en Homenatge a Fuster

La Comissió 9 d’Octubre (plataforma integrada per associacions, sindicats i partits) ha presentat avui el programa d’actes que organitza amb motiu del proper 9 d’Octubre (diada en la qual es commemora l’entrada de Jaume I en la ciutat de València i el naixement del País Valencià), que contempla dues convocatòries.
Més informació
.


Acció Cultural us convoca a participar de la diada del 9 d’Octubre

Manifestació del 9 d'Octubre, 18:00h. Plaça de Sant Agustí, València

El dimarts 9 d’Octubre, diada del País Valencià (commemorem l’entrada de Jaume I en la ciutat de València i el naixement del País Valencià), hi ha previstes dues convocatòries per reafirmar la identitat dels valencians i reclamar un futur digne, de respecte als nostres drets nacionals i socials. Acció Cultural del País Valencià (ACPV) us anima a participar-hi activament. Més informació.

«O ara, o mai». Homenatge a Joan Fuster al Teatre El Micalet el 9 d'Octubre

En el 30è aniversari del gran aplec en commemoració de les «Normes del 32» a la Plaça de Bous de Castelló el 25 d'abril del 1982, Castelló per la Llengua i la Comissió 9 d'octubre homenatja l'escriptor suecà en els 50 anys de la publicació de Nosaltres, els valencians.
Més informació
.


Notícies

 

"Sobre Fuster, el país i la política", conferència de Joan F. Mira a la Vall d'Albaida

Divendres 5 d'octubre a les 19.30h la conferència de Joan Francesc Mira, president d'ACPV, organitzada per l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida, es farà a la sala d'actes de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a la planta baixa de la seu comarcal, al carrer de Sant Francesc número 8 d'Ontinyent...Més

ACPV s'adhereix a la convocatòria Mundial pel Treball Decent

ACPV us convoca les concentracions unitàries que amb motiu de la jornada Mundial pel Treball Decent convoquen els sindicats per al proper diumenge 7 d'octubre a les 12h. a Alacant, Castelló i València.

Descompte del 50% per a socis d'ACPV en l'obra "La història robada"

La Fornal d´Espectacles i la Sala Zircó-Espai de creació ofereixen un descompte del 50% en la reserva previa de les tres funcions de l'obra "La història robada".

Aquesta és una producció premiada amb el Premi Projectes Escèncis Ajuntament de Palma 2010 i el Premi del Públic a Millor Espectacle Balear XV Fira del Teatre de Manacor. DOSSIER DE L'OBRA

Dijous 4 - 21h (Estrena)
Divendres 5 - 21h 
Dissabte 6 - 20h


Informació i reserves: www.zirco.es | 963 771 862 - 608 565 737 | info@zirco.es

Octubre Centre de Cultura Contemporània de València

 

Exposicions
·:· "El sentit de l'Índia" d'Ivan Guerola. Fins el 13 d'octubre.
Més informació

Descarrega't l'agenda de l'OCCC del mes d'octubre en PDF

Cursos del Centre Carles Salvador

Cursos preparatoris per a les proves de la JQCV.
Cursos preparatoris per a la part pràctica de les proves JQCV.
OBERT PERÍODE DE MATRICULACIÓ

Més informació

Activitats culturals per a centres de secundaria 2012 / 2013

RUTES LITERÀRIES, LECTURES DRAMATITZADES, BAR DE CIÈNCIES i TALLERS PER LA LLENGUA.

Més informació

Tai-Txi

Dilluns i dimecres a les 19,30 hores. Classes a càrrec de José Monar, professor de Tai-txi i Qi gong desde 1985. Pràctica de la forma llarga Yang de 88 moviments.

Més informació

Curs d'història del cinema

Des del 14-09-2012 fins al 28-6-2013
Curs monogràfic impartit per Ramon Alfonso i Joaquín Vallet.
Durada: 120 hores  - Oberta la matricula.
Més informació

Turisme lingüístic la nova proposta de Tallers per la llengua

ACPV us convida a fer una ullada a la proposta de Tallers per la llengua, de fer un cap de setmana de turisme lingüístic, amb uns quants valors afegits.

Estada de turisme lingüístic a Vilanova i la Geltrú els dies 19, 20 i 21 d’octubre de 2012

Més informació

Col·labora amb el projecte del documental Són bojos, aquests catalans!?

L’objectiu d’aquest documental és saber quin és l’estat dels comportaments i usos lingüístics al Principat de Catalunya.

El projecte està apadrinat per Tallers per la llengua i la Plataforma per la llengua

Més informació del projecte a Verkami

Descompte per a socis d'ACPV en els cursos de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonés

L'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonés ofereix el 5% de descompte en el preu de la matrícula dels cursos presencials i el 10% de descompte en el dels cursos virtuals als socis d'ACPV.

Oberta la matrícula per al curs 2012/13
L’Escola proposa un ventall de més de 80 cursos presencials i virtuals

Més informació www.campusdescriptura.com

Programa dels cursos PDF

Viatges culturals que col·laboren amb ACPV

El club de viatges e Fil per Randa (FpR) farà una aportació econòmica a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a les inscripcions dels seus socis. D’aquesta manera, us informem d’un programa d’activitats organitzat per gent amb sensibilitat de país, i la vostra participació en ell significarà a més una ajuda per a l’entitat.
Programa viatges - PDF - La Badia de Nàpols, La gran ruta Maia (Guatemala, Hondures i Mèxic) i Visites i Activitats al voltant de la figura de Vicent Andrés Estellés.
Si esteu interessats en alguna de les propostes de Fil per Randa que us fem arribar, ens ho heu de comunicar al correu socis@acpv.cat