Acció Cultural del País Valencià
 
El Correllengua a l'Alcúdia
Comparteix Compartir (El Correllengua a l'Alcúdia) a FaceBook Compartir (El Correllengua a l'Alcúdia) a Twitter Compartir (El Correllengua a l'Alcúdia) a Google Bookmarks Compartir (El Correllengua a l'Alcúdia) a La Tafanera Compartir (El Correllengua a l'Alcúdia) a Meneame Compartir (El Correllengua a l'Alcúdia) a Delicious
 

Divendres 5 d'octubre a les 20:30h al Parc de la Nòria de l'Alcúdia el Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia rebrà la Torxa de la Flama de la Llengua.

La Flama de la Llengua presidirà el Premis Jaume I i anirà acompanyada per la Colla la Rosca de Tabal i Dolçaina, Grup de Dansa, El Bolero, Cabuts, els Negrets, els Tornejans i els Dimonis Enroscats.

 

A les 22:15 h.  Els XVII Premis Jaume I organitzats pel Bloc de Progrés Jaume I de l'Alcúdia es lliuraran a la sala Segle XXI de l'Alcúdia, en un sopar reivindicatiu i d'homenatge als premiats.

Tríptic del Correllengua i dels Premis

Organitza: Bloc de Progrés de l'Alcúdia.

Més informacio: www.blocjaume.com

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}