Acció Cultural del País Valencià
 
Correllengua a Pedreguer
Comparteix Compartir (Correllengua a Pedreguer) a FaceBook Compartir (Correllengua a Pedreguer) a Twitter Compartir (Correllengua a Pedreguer) a Google Bookmarks Compartir (Correllengua a Pedreguer) a La Tafanera Compartir (Correllengua a Pedreguer) a Meneame Compartir (Correllengua a Pedreguer) a Delicious
 

Divendres 5 d’octubre a les 17:30 hores hi haurà berenar, conta contes i pintada de mural per a tots els xiquets i xiquetes al Casal. Al voltant de les 19:30 hores pujada de la flama de la llengua al Ajuntament i llegida del manifest 2012. 

Dissabte 6 d’octubre a les 21:00 hores sopar i festa als Porxens

En aquest sopar serà lliurat el premi Jaume I del Casal.

Actuaran

Arturo Gaya, Kike Pellicer i Paco Prieto presentant el seu treball Gràcies Ovidi

(Arturo Gaya és la veu amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que ha preparat junt amb Kike i Paco una proposta musical sobre les cançons i figura del Ovidi Montllor. Adjuntem biografia)

PEDRETON KINGS, actors i actrius que formaren aquest grup el 2005, actuan a la Flexió Verbal de Dénia amb els seus personatges la “Jeva” el “King”, el “J.R.” i el “J.C.”. Interpreten les cançons de manera irònica i corrosiva, son els creadors del “pedretón” un nou estil de música que fusiona el reggaetón amb la cançó popular de Pedreguer.

DOSTHESTORBEN, Djs. de renom al nostre poble i comarca.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}