Dénia

La comunitat educativa de la Marina Alta diu "Ja n'hi ha prou"

Dijous 22 d'abril es va celebrar a la Casa de la Cultura l'acte "Ja n'hi ha prou" que va organitzar ACPV a diferents municipis del País Valencià per animar el públic a assistir a la manifestació del 24 d'abril.

Robert Llorca, d'Acció Cultural, va explicar que ja n'hi ha prou de corrupció i regals a polítics, de manipulació Canal 9 i de censura de TV3, de destrucció del Cabanyal, de discriminació del valencià. Al mateix temps, Llorca es va mostrar optimista perquè la mobilització popular ha ajudat a canviar aquests aspectes negatius, com la decisió d'aturar els enderrocs del Cabanyal per part del Tribunal Constitucional o la recollida de 500.000 signatures per a continuar veient TV3 al País Valencià.

Tot seguit, representants de les Ampes de les escoles públiques i dels IES de Dénia van explicar la situació dels centres educatius a la capital de la Marina Alta. Les Ampes demanen acabar ja amb els barracots, ampliars els IES i millorar les escoles. També van animar el públic a participar en la consulta popular, que ha organitzat la Plataforma per l'Ensenyament Públic, per demanar un canvi en la política educativa del govern valencià.

Pluja Teatre va posar la nota d'humor amb la representació de l'obra "Tinc una pregunta per vosté, senyor Felip V", en la qual el públic pregunta al rei aspectes de la batalla d'Almansa i de l'abolició dels Furs.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dijous 22 d’abril

Casa de la Cultura de Dénia
A les 20 h. Entrada lliure


Parlaments de:

Representants de les AMPES de les escoles públiques i IES de Dénia

A continuació:
Pluja Teatre amb
“Tinc una pregunta per a vosté, sr. Felip V”

© Acció Cultural del País Valencià