Sueca

El passat divendres 16 d’abril se celebrà a la Casa de la Cultura de Sueca la presentació de la manifestació del 24 d’abril, sota el lema JA HI HA PROU.

Toni Gisbert, coordinador d’ACPV, va presentar l’acte.

La salutació va ser a càrrec de l’Il•lm. Sr. Joan Baldoví, Batlle de Sueca, qui va incitar a la gent per a anar a la manifestació. Seguidament, Vicent Baggetto, director de l’IES Joan Fuster-Sueca, va relatar els seus esforços per la normalització lingüística de l’Institut, i Josep Franco, d’Iniciativa del Poble Valencià, va fer una brillant exposició dels efectes nocius a tots els nivells que té el govern del Partit Popular per al nostre País. Salvador Jiménez, del Bloc Nacionalista Valencià, va apel•lar a la defensa de la unitat lingüística, i Vicent Amanç, d’Esquerra Republicana-País Valencià, va exposar els esforços que està fent el partit al qual milita en la defensa de la unitat cultural catalana i per la independència de tota la Nació. Dimas Vàzquez, del Partit Socialista del País Valencià va explicar la nefasta política social que està excercint la dreta espanyola, i Joan Vicent Geribés, d’Esquerra Unida País Valencià, va demanar un discurs propi, enlloc d’un únic discurs de crítica constant a la dreta. Per finalitzar, Elvira Mondragón, de Xúquer Viu, va convocar a la gent per a anar a la manifestació que se celebrarà a Sueca pel riu Xúquer i pels seus aqüífers.

L’acte va ser un èxit quant a assistència i va comptar amb la projecció del vídeo promocional de la manifestació del 25 d’Abril. Tot plegat va cloure amb l’actuació d’Eva Dénia Trad Quartet.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Divendres 16 d’abril

A les 20.00 hores
Casa de la Cultura, Sueca.

Obertura musical

Salutació:
Il·lm. Sr. Joan Baldoví, Alcalde de Sueca
Toni Gisbert , Acció Cultural del País Valencià
Vicent Baggetto, Director de l’IES Joan Fuster-Sueca
Josep Franco, Iniciativa del Poble Valencià
Salvador Jiménez, Bloc Nacionalista Valencià
Vicent Amanç, Esquerra Republicana-País Valencià
Dimas Vàzquez, Partit Socialista del País Valencià
Joan Vicent Geribés, Esquerra Unida País Valencià
Elvira Mondragón, Xúquer Viu
Maria Carme Congost, CO.DE.R

Cloenda:
Eva Dénia Trad Quartet

© Acció Cultural del País Valencià