Gandia

Dijous 15 d'abril es va celebrar al Teatre del Raval l'acte "Ja n'hi ha prou" que organitza ACPV a diferents municipis del País Valencià per animar el públic a assistir a la manifestació del 24 d'abril.

Robert Llorca, d'Acció Cultural, va explicar que ja n'hi ha prou de corrupció, de manipulació i censura a Canal 9, de destrucció del Cabanyal, de discriminació del valencià. Al mateix temps, Llorca es va mostrar optimista perquè la pressió popular ha ajudat a canviar aquests aspectes negatius, com la decisió d'aturar els enderrocs del Cabanyal o la recollida de 500.000 signatures per a continuar veient TV3 al País Valencià.

Tot seguit, Joaquina Barba, representant de la Plataforma per l'Ensenyament Públic de la Safor, va explicar la discriminació del valencià en l'administració pública, on només 1,2% de les places tenen el requisit lingüístic. Per la seua banda, Joan Siscar, de la coordinadora d'Ampes de Gandia, va animar a participar en la consulta popular que se celebrarà el 6 de maig per a demanar canvis en la política educativa del govern valencià.

---------------------------------------------------------------------------------------

Dijous 15 d’abril

A les 20.00 hores
Teatre del Raval, Gandia
Entrada lliure.

Xarrada sobre el requisit lingüístic i la situació de l’ensenyament públic
a la Safor a càrrec de Joaquina Barba, representant de la Plataforma per
l’Ensenyament Públic de la Safor i Joan Siscar, membre de la coordinadora
de les Ampes de Gandia.

A continuació:
Pluja Teatre amb
“Tinc una pregunta per a vosté, sr. Felip V”

© Acció Cultural del País Valencià