L'Olleria

El passat divendres 16 d’abril a la Vall d’Albaida vam commemorar la diada dels valencians, el 25 d’Abril, amb un concert al Teatre-Cine Goya de l’Olleria. Per intentar donar un espai de normalitat als grups que canten en valencià vam tindre entre nosaltres als VerdCel i a Les Mâedéus.

Els alcoians de VerdCel ens van obsequiar amb el seu espectacle Petjades. Una proposta musical que a banda de ser un homenatge merescut a l’obra musical de Raimon, en els seus 50 anys de “Al vent”, també és una visió molt particular del territori a través de les petjades que el cantautor de Xàtiva ha deixat en nosaltres. L’expressivitat dels VerdCel, de la ma d’Alfons, va delectar als vora 200 valldalbaidins que ens van acompanyar.

L’aparició de Les Mâedéus va ser el segon grup que ens va acompanyar en la commemoració del 25 d’Abril a la Vall d’Albaida. Amb un suggerent “Mohâtros les valencianes” el grup va traure el riure al públic. Rock amb un sentit molt valencià de la música i sobre tot del bon humor que els caracteritza. Tot una aparició per acabar la nit de festa.

Vídeo de l'acte realitzat per Benigànim Digital

---------------------------------------------------------------------------------------

Divendres 16 d'abril

A les 23.00 hores
Teatre-cine Goya. L'Olleria

Concert a la Vall d'Albaida
Pel 25 d'Abril “Salvem el Territori"

Petjades; Verdcel, canta Raimon
Mohatros les valencianes; les Maedéus.


© Acció Cultural del País Valencià