Projecte expositiu – hetero dòxiaAmb «Heterodòxia» es pretén mostrar uns aspectes desconeguts del moment i de  la situació actual en què vivim. A través de les imatges exposades pels membres  del grup reflexionarem sobre fets i circumstàncies que passen desapercebudes  per als nostres ulls. D’una forma original i novedosa, «Heterodòxia» ens ajuda  a sortir de la comodidad i la rutina de les nostres vides.  

A més a més, l’exposició va molt més enllà de passejar per una sala on vas reco rrent imatges amb la vista. «Heterodòxia», a més a més, aposta per l’audiovisual  i per compartir amb l’espectador una sèrie d’experiències sensorials que li trans portaran al més profund de la fotografia. 

Encetem nova exposició anomenada ”Heterodòxia” al Centre Cultural Ovidi Montllor des del 4 de Maig fins al 30 de Juny i es podrà visitar de dilluns a divendres en horari de 18,00 a 21.00.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació