DOCUMENTAL – “PESET UN HOME BO”El proper divendres 18 de juny a les 19.30 tindrà lloc al Centre Cultural  la projecció del documental ”Peset un home bo” de Matilde Alcaraz i Santiago Hernández. 

El documental, que es va estrenar el 2016 coincidint amb el 130 aniversari del seu naixement i el 75 aniversari del seu afusellament,és una producció de DocumentArt en col·laboració amb la Universitat de València i el Col·legi Major Rector Peset i reconstrueix tot el procés contra Peset a través dels documents que es conserven a l’Arxiu Militar del Ministeri de Defensa a Madrid.

L’any 2017, aquest  magnífic documental va guanyar el premi del Festival Cinema Ciutadà Compromés organitzat per ACICOM, guardó corresponent  a l’emès pel públic que ha assistit a les 26 sessions del programa oficial, sent lliurat en el transcurs de la gala celebrada al Teatre el Micalet, presentada per les actrius Lola Moltó y Maria Navarro Diaz.

ACICOM junt amb un ample ventall de persones i entitats hem organitzat aquesta sessió del Cine Club com a homenatge a Peset

 Cal fer reserva a alcoi@acpv.cat ja que l’aforament és limitat arran de la situació sanitària.


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació