Campament d’Estiu

Joves en acció! – Mas de Borràs

Joves en acció!

Anem 6 dies (5 nits) al Mas de Borràs (Vilafermosa del Riu, Alt Millars) del 17 al 22 de juliol 2022.

Preinscripcions fins al 15 de juny.

Volem crear un espai de vacances on els i les joves siguen protagonistes del seu propi temps. On trobar altres joves amb les mateixes inquietuds i necessitats. On poder empoderar-se, conéixer i actuar no solament de manera individual sino col·lectiva.

Públic objectiu
Campament 1: Joves de 12 a 15 anys.
Campament 2: Joves de 16 a 25 anys.

Preu:
520€ per jove (preu especial de 485€ germans/nes o sòcies d’ACPV)

El campament vol ser un espai de contacte amb nosaltres i amb la natura en temps natura. Aprofitarem l’estada en un alberg vinculat al nostre territori per a conèixer algunes tradicions, jocs, costums i coneixer-nos nosaltres mateixa i a les qui ens acompanyen. Jugarem, passejarem per la serra del Penyagolosa i farem alguna activitat esportiva a triar entre l’oferta de l’alberg. Buscarem interessos comuns i punts d’encontre, així com prendrem les nostres decisions al voltant de les activitats del campament.

Per a més informació i per a reservar:
Telefoneu al 96 315 77 99 (Pregunteu per Sílvia o per Mar de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h o de 16:00 h a 17:00 h.)
Envieu correu electrònic a matriculesanimacio@acpv.cat

Per a les famílies

Volem oferir un espai on els i les joves valencianes troben gent de la seua edat amb les mateixes inquietuds i ganes de fer coses. El campament tot i tindre un programa establert es basarà en la presa col·lectiva de decisions, la responsabilitat personal i l’autogestió. Volem estar al servei de les necessitats de la joventut més que projectar sobre elles les nostres. El campament es farà en un espai natural, respectant els temps de natura i sobre tot fomentant els espais d’interacció grupal: assemblees, dinàmiques de grup, presa de decisions…

El calendari d’activitats es pactarà amb les participants mitjançant assemblees, i es promourà que coeixstisquen diferents activitats simultànies per a que tot el món tinga un lloc on sentir-se a gust.

Tenim la intenció de treballar les emocions, el treball en equip, el gaudir col·lectivament i respectuosament amb i del medi ambient.

La llengua vehicular serà el valencià.

Activitats

Les activitats que tenim previstes són:

  • Excursions al voltant del Penyagolosa
  • Jocs tradicionals (bitlles, canut, pici i pala…) en espais d’oci lliure
  • Dinàmiques grupals, espais de debat i jocs col·lectius
  • Vetllades i jocs de nit

Pre-reserva

El campament es realitzarà si arribem a un mínim de 25 inscripcions. Passos per fer la reserva:

  1. Facilitar nom, cognoms de mare o pare, telèfon, correu electrònic i nombre de xiquetes i xiquets.
  2. Fer un pagament de 50€ abans del 15 de juny al número de compte: ES44 2100 0700 1202 0005 9677, indicant al CONCEPTE: Nom i cognom + Colònies Estiu