Equip humà

Pepa Alòs

Directora de l’Escola
Tècnica Superior en Animació Sociocultural
Postgrau en Gestió Cultural
Formadora d’animadors
Diplomada en Relacions Laborals

Dinamitzadora cultural des de fa molts anys, he portat a terme molts projectes culturals adreçats a diferents col·lectius.
Durant molts anys he organitzat activitats dirigides a centres educatius com rutes literàries, tallers, concerts i teatre, projectes d’oci intergeneracionals, exposicions, actes literaris, etc.

Tinc set d’aprendre i de compartir coneixements i experiència

Laura Ú. Pastor

Animadora juvenil
Llicenciada en Pedagogia i Psicopedagogia.
Màster en Professor de Secundària, especialitat en Orientació Educativa.

Dinamitzadora d’activitats culturals i artístiques. Realitza activitats d’oci i temps lliure infantil, juvenil per adults, tercera edat i persones amb diversitat funcional… Ha treballat com a coordinadora de gabinet psicopedagògic d’acadèmia d’estudis. És educadora especialitzada en educació viva. Formada amb el Master en neurociència cognitiva i necessitats específiques de recolzament educatiu.

@LPsicoped

Lluís Vañó

Animador Juvenil
Llicenciat en Sociologia
Màster en Professor de Secundària

Monitor de granja escola i professor de Cicles Formatius en la família de serveis socioculturals i a la comunitat (Cicle de promoció d’igualtat de gènere, etc).

La participació en l'àmbit associatiu m'ha fet crèixer un sentit d'arrelament a la terra, a la cultura i a les tradicions. Aquella experiència esdevé ara en desig de formar a joves animadors que continuen aquesta tasca

Marc Brell

Tècnic Superior en Animació Sociocultural
Administrador de Clarió recursos lúdico-educatius

Porta més de 20 anys creant projectes d’animació en tots els àmbits i públics. Les seus propostes es basen en el joc i la participació. Ha estat l’animador de l’IES Jordi de Sant Jordi més de 15 anys, buscant sempre la relació entre l’educació formal i la no formal. És formador de professorat des del CEFIRE i mediador cultural en projectes artístics entre tantes altres coses.

https://clariorecursos.com
face + twitter: @marcbrell
insta: @marcbrellilopez

Vanessa Giner

Tècnica Superior en Animació Sociocultural
Formadora d’Animadors

Instrumentista i vocalista del grup històric Carraixet combina la seua trajectòria musical amb la formació d’Animadores i amb la de TASOC a la ONG Comissió d’Ajuda a les Persones Refugiades – País Valencià (CEAR-PV). A més, és activista en col·lectius feministes que defensen la visibilitat de les dones en l’àmbit musical i cultural i ferma defensora dels drets humans.

Lluís Albert Granell

Tècnic Superior en Animació Sociocultural
Estudiant d’Educació Social

Animador sociocultural amb catorze anys d’experiència com a tècnic de joventut en diferents municipis. Creador de continguts en xarxes socials i participant actiu en diferents associacions del seu municipi.

L'animació Sociocultural és un dret, aixequem-nos doncs!

Merxe Montaner

Graduada en Educació Social
Tècnica Superior en Animació Sociocultural

Especialitzada en infància i adolescència, i mediadora intercultural acreditada.

Josep Sapinya

Animador Juvenil (Tècnic Superior en Animació Sociocultural) Llicenciat en Psicologia

Després de molts anys al món de l’animació, especialment com a Tècnic de Joventut, actualment sóc Coordinador de la xarxa de Centres Municipals de Joventut de la ciutat de València on planifique, organitze, gestione i avalue programes i projectes d’oci educatiu i socioculturals.

Carles Monclús

Llicenciat en Filosofia i CCEE
Diplomat en Magisteri

Professor jubilat d’Intervenció Sociocomunitària, he impartit classes durant 25 anys a la titulació de Tècnic/a Superior en Animació Sociocultural i 10 anys com a professor associat en la UV en els Graus d’Educació Social, Treball Social i Pedagogia.

http://animaciosociocultural.wordpress.com
@culturieducacio
@carlesmonclus

M’interessa el teatre com a eina d’intervenció social i entenc l’animació sociocultural com una eina de transformació social

Ricard Català

Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació, per la Universitat de València, 1981.
Professor d’Educació Secundària, amb l’especialitat d’Intervenció Sociocomunitària.

Actualment és Assessor tècnic docent a la Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València (Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport), Professor tutor de la UNED al Centre Associat “Francisco Tomás i Valiente” de València amb “venia docendi”. Des de l’any 1985 fins a l’any 1995 va ser Director de l’Escola de Formació d’Animadors del Temps Lliure Juvenil de la Generalitat Valenciana.

http://vespradefesta.blogspot.com.es/

Maria Deltell

Graduada en Sociologia a la Universitat de València i Tècnica Superior en Animació Sociocultural.

Treballe com a tècnica de joventut als centres municipals de joventut de la ciutat de València i he format part durant 10 anys de la secció de joves d’ACPV on he sigut coordinadora. La meua experiència en joventut és molt extensa com també ho és el meu compromís amb la llengua, la cultura i la justícia social.

Lluci Juan

Animadora Juvenil.
Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València.
Especialitat: Art.

Artista visual, professora d’art i animadora juvenil. Des de 2009 porta endavant el Taller d’Art (Aielo de Malferit), treballa a les escoles i ha exposat en diferents països. Ha rebut més d’una desena de premis d’art i ha dut a terme tasques com a jurat d’art, comissària d’exposicions, etc. Porta endavant activitats d’oci i temps lliure per a joves relacionades amb l’art contemporani i la creativitat una bona càrrega de crítica, compromís social i cultura associativa.

www.LluciJuan.art
www.ClassesAlTallerdArt.blogspot.com