Colònies d’estiu

A la natura, en valencià – Alberg La Surera

A la natura, en valencià!

Anem 7 dies (6 nits) a l’Alberg La Surera
del 16 al 22 de juliol de 2023.

Preinscripcions fins al 30 de juny

Ja arriben les vacances: la piscina, les passejades, el jugar al carrer, les vesprades a la fresca i el temps per a fer una bona lectura estan a tombar el carrer. Ens plantegem fer un campament on tots els elements de les vacances estiguen presents i a més a més puguem conèixer gent nova, compartir experiències, gaudir juntes i compartir la nostra llengua. Criatures de tot el territori esteu convocades.

Dirigit a: Xicalla que estiga cursant primària o secundària aquest curs 2022/2023. Els grups de treball s’organitzaran segons inscripcions.

Transport fins el campament: Eixirà un autobús des de la ciutat de València, que tindrà parada a Castelló, per portar la xicalla assistent fins el campament i el dia de finalització els retornarà.

 Preu:
Informa’t de les condicions. Preu especial per a sòcies

En el cas que un xiquet o xiqueta precise d’algun tipus de suport específic material o personal, la família, prèviament a la pre-reserva, enviarà un correu a escolaanimacio@acpv.cat tot explicant quines són aquestes necessitats concretes i adjuntant, si ho considera, els informes escaients. L’organització valorarà si pot assumir parcialment els costos dels suports materials i personals necessaris.

Per a més informació i per a reservar:
Telefoneu al 96 315 77 99 (Pregunteu per Sílvia o per Carles de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h o de 15:30 h a 17:00 h.)
Envieu correu electrònic a escolaanimacio@acpv.cat

Per a les famílies

Estimada, estimat adult que acompanyes: el temps de campament és temps de vacances, i per tant és temps de fer coses “diferents” però també pot ser un temps de descans. Volem fugir de les activitats excessivament “adrenalíniques”, i trobar que un temps en natura pot ser (i ha de ser de tant en tant) un espai per a trobar-se (amb si mateix i amb els altres), eixir dels ritmes quotidians i acompassar-se a un temps més tranquil.
El calendari d’activitats es pactarà amb les criatures participants mitjançant assemblees, i es promourà que coeixstisquen diferents activitats simultànies perqu` tot el món tinga un lloc on sentir-se a gust.
Tenim la intenció de treballar les emocions, el treball en equip, el gaudir col·lectivament i respectuosament amb i del medi ambient.

Activitats

Les activitats que tenim previstes són:

  • Passejos per l’entorn amb arreplegada d’elements naturals
  • Construcció de joguets amb elements naturals (espart, vímet, pals, pedres, canyes, etc)
  • Jocs tradicionals (bitlles, canut, pici i pala…)
  • Activitats de creació artística.
  • Dinàmiques grupals i jocs col·lectius
  • Vetllades i jocs de nit
  • Jocs, cançons, contes…

Pre-reserva

El campament ofereix 35 places i es realitzarà si arribem a un mínim de 20 inscripcions. Passos per fer la reserva:

Feu un pagament de 150 € abans del 25 de juny al número de compte: ES44 2100 0700 1202 0005 9677, indicant al CONCEPTE: Nom i cognom del xiquet/a+ Colònies Estiu

Envieu un correu a matriculesanimacio@acpv.cat adjuntant el comprovant de la transferència amb les següents dades: nom i cognoms del xiquet/a, data de naixement, nom dels pares/mares, telèfon de contacte, correu de contacte.