Colònies d’estiu

A la natura, en valencià – Alberg Riera d’Agres

A la natura, en valencià!

Anem 6 dies a  l’Alberg Riera d’Agres
del 8 al 13 de juliol de 2024.

Preinscripcions fins al 15 de juny

Ja arriben les vacances: la piscina, les passejades, el jugar al carrer, les vesprades a la fresca i el temps per a fer una bona lectura estan a tombar el carrer. Ens plantegem fer un campament on tots els elements de les vacances estiguen presents i a més a més puguem conèixer gent nova, compartir experiències, gaudir juntes i compartir la nostra llengua. Criatures de tot el territori esteu convocades.

A les colònies assisteix també la xicalla del grup d’Escoltes del País Valencià que tenim en marxa en València, que han estat fent activitats els dissabtes al llarg de tot el curs.

Dirigit a: Xicalla de 8 a 15 anys. Els grups de treball s’organitzaran amb els grups d’edat dels escoltes.

Transport fins el campament:  Anirem amb tren

 Preu: 375 per a famílies sòcies d’ACPV ( 395 € per a famílies no sòcies)
Informa’t de les condicions. Preu especial per a sòcies

En el cas que un xiquet o xiqueta precise d’algun tipus de suport específic material o personal, la família, prèviament a la pre-reserva, enviarà un correu a escoltesdelpaisvalencia@gmail.com  tot explicant quines són aquestes necessitats concretes i adjuntant, si ho considera, els informes escaients. L’organització valorarà si pot assumir parcialment els costos dels suports materials i personals necessaris.

Per a més informació i per a reservar:
Telefoneu al 96 315 77 99 o 722593724 (Pregunteu per Tatiana o de dilluns a dimecres de 9:00 h a 14:00 h o de 15:30 h a 17:00 h. i dijous i divendres de matí)
Envieu correu electrònic a escoltesdelpaisvalencia@gmail.com

Per a les famílies

Estimada, estimat adult que acompanyes: el temps de campament és temps de vacances, i per tant és temps de fer coses “diferents” però també pot ser un temps de descans. Volem fugir de les activitats excessivament “adrenalíniques”, i trobar que un temps en natura pot ser (i ha de ser de tant en tant) un espai per a trobar-se (amb si mateix i amb els altres), eixir dels ritmes quotidians i acompassar-se a un temps més tranquil.
El calendari d’activitats es pactarà amb les criatures participants mitjançant assemblees, i es promourà que coeixstisquen diferents activitats simultànies perquè tot el món tinga un lloc on sentir-se a gust.
Tenim la intenció de treballar les emocions, el treball en equip, el gaudir col·lectivament i respectuosament amb i del medi ambient.

Activitats

Les activitats que tenim previstes són:

  • Passejos per l’entorn amb arreplegada d’elements naturals
  • Construcció de joguets amb elements naturals (espart, vímet, pals, pedres, canyes, etc)
  • Jocs tradicionals (bitlles, canut, pici i pala…)
  • Activitats de creació artística.
  • Dinàmiques grupals i jocs col·lectius
  • Vetllades i jocs de nit
  • Jocs, cançons, contes…

Pre-reserva

El campament ofereix 35 places i es realitzarà si arribem a un mínim d’ inscripcions. Passos per fer la reserva:

Feu un pagament de 150 € abans del 10 de juny al número de compte: ES44 2100 0700 1202 0005 9677, indicant al CONCEPTE: Nom i cognom del xiquet/a+ Colònies Estiu

Envieu un correu a matriculesanimacio@acpv.cat adjuntant el comprovant de la transferència amb les següents dades: nom i cognoms del xiquet/a, data de naixement, nom dels pares/mares, telèfon de contacte, correu de contacte.