ESCOLA D’ESTIU

Descobrim la ciutat des d’una perspectiva artística i en valencià!

Del 26 al 30 de juny de 2023.

Horari: de 8,30 a 14 h

.Objectius:

  • Conèixer la ciutat de València i el seu valor artístic.
  • Gaudir de les propostes artístiques i museístiques de la ciutat
  • Experimentar la creativitat a parir de les obres visitades
  • Visibilitzar i donar a conèixer a dones artistes valencianes com Manuela Ballester o joves com Miriam Chiva o Núria Riaza.

Des de l’Octubre com a base d’operacions farem eixides de descoberta de la ciutat de València des de la perspectiva artísticocultural:

  • Passejarem per la ciutat amb ulls curiosos (Mercat Central, Llotja de la Seda, la muralla àrab, etc).
  • Visitarem museus propers d’accés gratuït (MuVIM, l’Etno, Centre de Cultura Contemporània del Carme, IVAM…)

Dirigida a xicalla que estiga cursant primària o primer cicle de secundària aquest curs 2022/2023. Els grups de treball s’organitzaran segons inscripcions ( de 6 a 14 anys).

La llengua vehicular serà el valencià

Preu: 100 € per criatura (85 € germans/nes, o sòcies d’ACPV)

En el cas que un xiquet o xiqueta precise d’algun tipus de suport específic material o personal, la família, prèviament a la matrícula, enviarà un correu a escolaanimacio@acpv.cat tot explicant quines són aquestes necessitats concretes i adjuntant, si ho considera, els informes escaients. L’organització valorarà si pot assumir parcialment els costos dels suports materials i personals necessaris.

Per a més informació i per a reservar:
Telefoneu al 96 315 77 99 (Pregunteu per Sílvia o per Carles de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h o de 16:00 h a 17:00 h.)
Envieu correu electrònic a escolaanimacio@acpv.cat

Per a les famílies

Les nostres propostes de lleure són propostes per als dies de vacances en les quals crearem un temps i un espai en què la xicalla puga expressar-se, investigar, crear i jugar.
Des d’ACPV considerem el temps de vacances com el que és: VACANCES. Per això totes les nostres propostes van encaminades a gaudir d’eixe temps “sense obligacions”. Això no vol dir que no fem res o que no assumim responsabilitats; al contrari, farem moltes coses i moltes d’elles molt educatives, però sense la pressió que tenim en una escola.
El temps de vacances l’hem d’omplir d’activitats que siguen engrescadores i que ens vinguen de gust fer. És per això que treballarem per projectes recolzant-nos en les exposicions i propostes museístiques que visitem.

Activitats

Les activitats que tenim previstes són:

 • Passejos culturals per la ciutat per a aprendre a mirar-la
 • Visites a les exposicions dels museus del centre segons disponibilitat
 • Tallers artístics basats en autores o en les exposicions visitades
 • Dinàmiques grupals i jocs col·lectius
 • Jocs, cançons, contes…

Matrícula

Passos per fer la reserva:

Feu el pagament de 100 € ( 85 € si són més d’un germà/ana o sòcies d’ACPV) abans del 10 de juny al número de compte: ES44 2100 0700 1202 0005 9677 indicant al CONCEPTE: nom i cognom + Escola d’Estiu.

Envieu un correu a matriculesanimacio@acpv.cat  amb les dades següents: nom i cognoms del xiquet/a; nom i cognoms de mare o pare; telèfon, correu electrònic, tot adjuntant el resguard de la transferència.

Les places són limitades a 35 xiquets/es, i s’assignaran per rigorós ordre d’arribada del correu amb el resguard de la transferència. En el cas que ja no resten places en el moment de la recepció de l’email, es comunicarà i se’n retornaran els diners.