Federació Llull

La Federació Llull és la unió d’Òmnium CulturalObra Cultural Balear i Acció Cultural del País Valencià –les tres principals entitats culturals dels Països Catalans- per a coordinar el nostre treball i multiplicar la nostra capacitat d’incidència a favor de la llengua i la cultura catalanes. 

La Federació Llull som milers de socis i sòcies, i molts milers més de simpatitzants i col·laboradors. 

La Federació Llull som el 25 d’Abril, la xarxa de Casals Jaume I, l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, el Correllengua, la TV3 al País Valencià, les manifestacions per la llengua i pel territori… 

La Federació Llull som la Festa per la Llibertat, els ‘Voluntaris per la llengua’, el programa ‘Quedem?’, la Nit de Santa Llúcia, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la defensa de l’educació en català. 

La Federació Llull som el casal Can Alcover, de Palma, les diades mallorquines a favor de la llengua, de la cultura i l’autogovern, la xarxa cultural més potent de les Illes Balears i amb més presència en els seus municipis. 

La Federació Llull som les persones que creiem en la llengua i la cultura catalanes, en la solidaritat, en la llibertat, en la participació i en un futur compartit per als Països Catalans.

Amb el suport de