Homenatge del Casal Jaume I d’Elx al Batalló Elx i agermanament amb Badalona.Homenatge del Casal Jaume I d’Elx al Batalló Elx i agermanament amb Badalona.

 

 

Durant la setmana del 19 al 28 de gener el Casal Jaume I d’Elx va organitzar una sèrie d’actes en homenatge al Batalló d’Elx. Amb l’esperança que el seu record ens serveixi d’exemple, amb el convenciment que la memòria és, a més d’un acte de justícia, garantia de futur. Coincidint amb els actes d’homenatge es va aporfitar la vinantesa per fer públic l’acte d’agermanament Elx-Badalona. On hi assistiren representants dels Ajuntaments i entitats culturals de les dues ciutatsMés informació


Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació