Manuel i Benimodo reben l’exposició itinerant ‘Sant Vicent Ferrer, un valencià universal’Al voltant d’una trentena de persones assistiren a la biblioteca de Manuel (Ribera Alta) el passat 14 de novembre per a conéixer amb més profunditat la figura de Sant Vicent Ferrer.

L’acte, organitzat per ACPV, s’emmarca dins del cicle anual d’activitats commemoratives del dominic valencià, una figura cabdal a l’Europa de la baixa Edat Mitjana en l’àmbit social, cultural i polític. Sens dubte, una personalitat que cal reivindicar per la seua influència a la Corona d’Aragó i a les disputes pontifícies.

La xarrada, impartida per la professora Verònica Roselló, va ser molt dinàmica i participativa, i comptà amb l’activa implicació del públic en tot moment. Roselló dinamitzà l’acte amb propostes molt innovadores, com ara un Trivial sobre la figura de Sant Vicent Ferrer o la lectura dramatitzada d’alguns fragments extrets dels sermons del dominic.

L’exposició “Sant Vicent Ferrer, un valencià universal” romandrà a la Ribera Alta durant dues setmanes, i es localitzarà als pobles de Manuel i Benimodo.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació