Acció Cultural del País Valencià
 
ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real
dimarts, 26 de febrer de 2019 09:13
PDF Imprimeix Correu electrònic
Comparteix Compartir (ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real) a FaceBook Compartir (ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real) a Twitter Compartir (ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real) a Google Bookmarks Compartir (ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real) a La Tafanera Compartir (ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real) a Meneame Compartir (ACPV porta el secretari general de la Unió de Llauradors a Vila-real) a Delicious
 

El passat divendres, 22 de febrer, va tenir lloc a Vila-real, concretament al saló d'actes de la Caixa Rural d'aquesta població, la tercera i darrera de les conferències celebrades dins del cicle "Economia i societat" que, per vuitè any consecutiu, organitzava Acció Cultural.

 

La conferència va anar a càrrec de Carles Peris, secretari general de la Unió de Llauradors, i es titulava "Té futur la citricultura?". El conferenciant, que va ser presentat pel regidor vila-realenc d'Agricultura, Josep Pasqual Sancho, va repassar durant la seua intervenció la situació actual dels cítrics i els principals problemes per a la seua comercialització, i va apuntar diferents possibles solucions futures per afrontar-les.

La intervenció va anar seguida d'un interessant col.loqui, on s'hi van plantejar diferents qüestions i dubtes sobre aquest tema, de rigorosa actualitat.

Etiquetes:
 
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}