Acció Cultural del País Valencià
 
Correllengua 2015 a Carlet PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 29 d'octubre de 2015 17:24

Divendres, 23 d'octubre es va celebrar el Correllengua 2015 a Carlet amb l'actuació de Dani Miquel, cantacontes de l'Alcúdia.

Assistiren unes 100 persones i els xiquets i xiquetes ho passaren d'allò més bé. Cal destacar que convidàrem els alumnes de tots els col·legis i les mares i pares acompanyaren els fills participant en la festa i cantant les cançons infantils que parlen de les costums dels valencians. Anteriorment s'havien repartit a tots el col·legis les unitats didàctiques de Ramon Muntaner i Ovidi Montllor.

Més...
 
El Correllengua recorre Elx PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 19 d'octubre de 2015 00:00

La Flama del Correllengua 2015 va arribar a Elx el passat divendres, 16 d’octubre

Com en els darrers 20 anys, Acció Cultural del País Valencià-Casals Jaume I, organitza el Correllengua les primeres setmanes d’octubre, just entrant a la tardor, arriba a la nostra ciutat la Flama de la Llengua. Per aquells i aquelles que no coneguen o no n’hagen sentit parlar, direm de forma resumida, que es tracta d’una campanya de promoció i sensibilització per la llengua on el principal objectiu és la participació de la gent. El Correllengua està farcit de diferents actes lúdics culturals que van des d’obres de teatre infantil a concerts per al jovent, passant per sopars populars, monòlegs, xerrades,… Tots units per un mateix fil conductor: la nostra llengua i la normalitat en el seu ús.

Més...
 
Correllengua a Castelló de la Plana i Moncofa PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 15 d'octubre de 2015 12:04

La Flama del Correllengua recorre les escoles de Castelló i Moncofa

Pel que fa a Castelló, dijous 1 i divendres 2 d'octubre la Flama del Correllengua va recorrer les escoles Pintor Castell, Soler i Godes, Sant Agustí, Castell Vell, Isabel Ferrer, Mestre Canós, Exèrcit, Isidor Andrés, Gregal, Pintor Ripollés, Blasco Ibàñez, Bernat Artola, Jaume I, Vicent Artero, Benadressa, Lluís Revest, Sanchis Yago, Bisbe Pont, Herrero, Censal i Carles Salvador, així com els col.legis del Grau Elcano, la Marina, l'Illa i el Pinar.

Més...
 
Correllengua a Vila-real PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 18 de setembre de 2015 12:20

El Casal de Vila-real d'Acció Cultural, i la regidoria de Tradicions de l'ajuntament de Vila-real han organitzat el Correllengua 2015, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de setembre. Durant eixos tres dies, la Flama del Correllengua visitarà els diferents centres escolars de la població, tant públics com privats, acompanyada del grup d'animació local Escuraplats, que escenificarà en cadascun d'ells el seu espectacle "Satsuma 2:0", una representació vinculada a la recerca i recuperació de paraules en valencià, i que culmina amb la lectura del Manifest infantil del Correllengua.

Més...
 
Correllengua de Gandia 2015 PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 16 de setembre de 2015 11:36

Dissabte 26 de setembre de 2015 a la plaça del Rei Jaume I

La Fundació Casal Jaume I de Gandia reprén l'activitat després de l'estiu i ho ho fa amb la celebració del Correllengua 2015.
Com sempre us convidem, us esperem i us necessitem perquè a Gandia i a la Safor, un any més, rebem la flama de la llengua amb alegria, comboi i entusiasme.
Enguany el Correllengua homenatja la figura del nostre Ovidi Montllor.

Més...
 
 

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana

Acció Cultural del País Valencià © 2011 - Octubre Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12 - 46001 - València - Tel. (0034) 96 315 77 99 - Fax. 96 315 51 64 - info@acpv.cat
{alt}