ACPV inicia les emissions digitals de TV3-C33 també a Alacant



ACPV inicia les emissions digitals de TV3-C33 també a Alacant

 

 

ACPV informarà puntualment als espectadors mitjançant un rètol a la part inferior de la imatge de TV3. Si els espectadors no adquireixen un descodificador de TDT, la pròxima setmana els televisors analògics sols veuran neu a la pantalla pel canal on es veia el C33.
Segons diuen els tècnics d’ACPV, “al continuar les emissions pel mateix canal 55 UHF no cal fer modificacions a les antenes, si vostè ens veia abans per aquest canal, comprant un descodificador ens ha de continuar veient”.
(*) Poblacions més importants parcialment o total afectades: Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan, El Campello, Elx, Xixona. Mutxamel
Altres poblacions que no estiguen incloses en aquest llistat poden estar afectades si tenen les antenes dirigides cap al Centre Emissor de la Carrasqueta.
Els centres emissors de TV3 d´ACPV situats a les poblacions de: L´Alfàs del Pi / Benidorm, Alcoi, Serra de Segèria i Castell d´Alacant, no es veuran afectades per aquest canvi i continuaran en analògic fins al 2007 que canviaran a digital.
NOTA IMPORTANT
Si voleu rebre més informació poseu-vos en contacte ací


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de