Èxit de públic en el primer acte de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC)



Èxit de públic en el primer acte de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC)

 

 

El primer acte de l’OCCC va estar organitzat per la Societat Valenciana de Ciències de la Salut (SVCS) Joan Baptista Peset.
Abans de començar l’exposició del professor Guerrero va prendre la paraula Eliseu Climent, president d’ACPV, qui va considerar l’acte “com un moment històric”. Climent va destacar que el primer acte fos de la SVCS Joan Baptista Peset, ja que “porta per nom el d’un valencià apassionat per la medicina i la llibertat”, en referència a Joan Baptista Peset, rector de la Universitat de València afussellat pels feixistes.
També va prendre la paraula el doctor Rafael Sentandreu, president de la SVCS, qui es va mostrar “molt content” i va considerar la posada en marxa de l’OCCC com una “salt capital en quantitat i qualitat per a la nostra societat”.
Per últim, Ricard Guerrero – que és membre de l’àrea científica de l’Institut d’Estudis Catalans– va voler homenatjar l’OCCC, i els valencians en el seu conjunt, quan va afirmar que “cal transmetre a la gent del nord, que al sud també es fa país”. Guerrero, visiblement emocionat, va ser, sens dubte, un convidat excepcional del que ell mateix va definir com un “moment històric”.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de