Modificació dels paràmetres tècnics de les emissions de Televisió de Catalunya des del Mondúver



Modificació dels paràmetres tècnics de les emissions de Televisió de Catalunya des del Mondúver

 

 

Aquest sistema ha permès conviure als espectadors que sols tenien una antena amb polaritat vertical i als nous usuaris de TDT que sols tenien per al seu descodificador una antena horitzontal.
A causa de les normes tècniques d´emissió amb TDT que aconsellen que totes les emissions estiguen amb la mateixa polaritat, des del passat 29 d’agost, les emissions de TDT de TVC des de el Mondúver han passat a emetre totalment amb polaritat horitzontal.
Aquells usuaris que sols tinguen una antena amb vertical caldrà que la giren a horitzontal per a rebre les emissions correctament
Amb aquest nou pas tècnic les emissions de TDT de TVC al Mondúver guanyaran en cobertura a totes les comarques i poblacions on fins ara arribàvem d’una forma precària.
Aquests canvis no afecten al reemissor de TV3 / K33 de la Valldigna, el qual continuarà funcionant com fins ara.
Si desprès d’aquesta data no teniu senyal de TVC al vostre descodificador de TDT, es deu a que sols teniu l’antena amb polaritat vertical, en aquest cas caldria posar-se en contacte amb un tècnic antenista per a que us afegisca una graella en horitzontal per a la recepció de tots els canals de TDT que s’emeten des de el Mondúver incloent TVC.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de