Presentació de l’Espai Illes Balears a l’Octubre CCC



Presentació de l’Espai Illes Balears a l’Octubre CCC

 

 

L’obertura d’aquest espai ha estat posible gràcies a un acord de col•laboració entre l’Octubre Centre de Cultura Contemporània i la Conselleria d’Educacio i Cultura, i respon a la voluntat de comunicar i vertebrar les nostre terres, amb la intenció d’avançar en un camí comú. L’Hble. Sr. Bartomeu Llinàs, conseller d’Educació i Cultura, inaugurarà esta vesprada a les 19:00 hores l’Espai Illes Balears.

Eliseu Climent ha destacat en la seua intervenció que la història de les Illes i la del País Valencià és molt més comuna del que ens han ensenyat, i que en aquest espai es vorà reflectida aquesta coincidència, un espai per a la promoció de la nostra cultura, des de la modernitat i el progrés. Es pretén crear un mercat per als nostres escriptors, actors, artistes etc, en definitiva, un lloc per a que els nostres creadors puguen sortir de les seues demarcacions geogràfiques.

El director general de Cultura del Govern Balear ha mostrat la seua satisfacció per la col•laboració que han obtés de l’Octubre i per la important fita a nivell cultural que aquest Espai suposa per a les Illes Balears. Pere Joan ha destacat la importància d’aquest espai que arribarà a tots els habitants del País Valencià, ja que les activitats no es realitzaran només a l’Octubre, sinó que es crearà un circuit gràcies a la xarxa de casals que ACPV té en el territori.

La programació de l’últim trimestre de l’any inclou actuacions musicals, teatre, exposicions, presentació de llibres que tindran lloc a l’Octubre CCC, al Centre Ovidi Montllor, al Consolat de Mar de Benaguasil i a l’Auditori de Canet d’en Berenguer.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de