Èxit de participació en la conferència de Joan Ridao a l’Octubre CCC



Joan Ridao, secretari general i portaveu en el Congrés dels Diputats d’Esquerra Republicana, pronuncià la conferència “L’esquerra nacional en els Països Catalans” a l’Octubre CCC.

 

 

L’acte se celebrà ahir 12 de novembre i fou un èxit de participació. Agustí Cerdà, president d’ERPV i Eliseu Climent, president d’ACPV presentaren l’acte.

La conferència s’inclou dins el cicle “Les possibiltats d’una geometria política variable en el Parlament espanyol, les polítiques davant de la crisi i la reforma del model d’estat”, que ha organitzat ACPV i que comptarà amb la participació en properes conferències de Josu Erkoreka (PNB), Josep Sànchez-Llibre (CiU), Cayo Lara (IU) i Joan Herrera (ICV) entre altres.

Joan Ridao (Rubí, 1967) és secretari general d’Esquerra Republicana des de juny de 2008 i portaveu seu al Congrés dels Diputats des de març del mateix any. És, a més, president de la Fundació Josep Irla, vinculada a aquest partit.

El seu darrer llibre és El Pla B. L’estratègia cap a la sobirania (Mina, 2007), on dissenya una alternativa a la situació actual com una solució clara i definida per a sortir de l’atzucac provocat pel nou Estatut. Ridao és col•laborador habitual de diversos mitjans escrits: Avui, La Vanguardia, El País i El Mundo.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de