Acció Cultural convoca marxes als repetidors de TV3 de Gandia i Castelló



Després de la pujada al repetidor de Perenxisa –que dóna cobertura a València i l’Horta- el passat desembre, Acció Cultural organitza dues marxes més, aquesta vegada als repetidors de Montdúver (que cobreix la Safor) i Bartolo (que dóna cobertura la Plana) per a denunciar l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià i fer una crida als ciutadans a fer un darrer esforç per recollir les signatures que ens falten per arribar a les 500.000 que necessitem.

 

El dissabte 23 de gener tindrà lloc la marxa al Montdúver, a les 11 del matí. Al cim del Montdúver i als peus del repetidor de TV3 actuarà Pep Gimeno “Botifarra”.

Cal recordar que a la comarca de la Safor ja s’han recollit més de 20.000 signatures per TV3.

I el diumenge 24 de gener, a les 11 del matí, des del Convent dels Frares Carmelites del Desert (Benicàssim) tindrà lloc la pujada al Bartolo. Per arribar fins al Convent, eixiran autobusos des de Castelló i Vila-real, una vegada arribats al cim del Bartolo, també tindrà lloc una actuació del popular cantant Pep Gimeno “Botifarra”.

Per a contactar amb ACPV-Gandia i ACPV-Castelló podeu escriure a gandia@acpv.cat i castello@acpv.cat i telefonar al 962 951 222 i 964 24 29 47 respectivament.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de