ACPV i Joves d’Acció participaren en la Diada Nacional de Catalunya



El passat divendres 10 de setembre a les 22 h, al Fossar de les Moreres de Barcelona, va tindre lloc el tradicional acte organitzat com cada any pel Memorial 1714, en el qual intervingueren Laura Vilagrà, alcaldessa de Santpedor i adherida a Decidim.cat; Josep Guia, professor de la Universitat de València, escriptor i polític; i Toni Gisbert, coordinador d’ACPV.

El dissabte 11 de setembre a les 9 h, Toni Gisbert, coordinador d’ACPV, juntament amb els presidents d’Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear, van dipositar un ram de flors en el monument a Rafael Casanova, qui fou Conseller de la Ciutat de Barcelona i heroi de la defensa d’aquesta durant el setge de la ciutat per les tropes borbòniques el 1714.

Al mateix temps, els Joves d’Acció volgueren agrair-li a tots els ciutadans el seu suport a la ILP “Televisió sense Fronteres” i per això desplegaren un roll-up donant les gràcies a tothom per l’èxit de la recollida de signatures.

Després de dinar amb Òmnium Cultural al Passeig Lluís Companys, els Joves d’Acció, entitat juvenil d’ACPV, participaren en la manifestació convocada a les 17 h.

Per últim, gaudírem tots del concert organitzat per Òmnium a la part baixa del passeig Lluís Companys amb l’actuació de: At versaris + Asstrio, Els Pets i els Amics de les Arts.

 

 

Podeu veure vídeo de la manifestació a Vilaweb ací


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de