Avui dijous 25 de novembre es presenta a València el nou llibre de Josep Ramoneda



Josep Ramoneda és periodista, filòsof, escriptor i director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). A més, és col·laborador habitual del diari El País i de la Cadena Ser en els programes Hoy por Hoy i Hora 25. Presideix l’Institut de la Recherche et de l’Innovation (IRI) de París i dirigeix varies col·leccions d’assaig. Va ser director de l’Institut d’Humanitats (1986-1989), col·laborador de La Vanguardia (1980-1996) i professor de filosofia contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona (1975-1990). Ha publicat nombrosos llibres, entre els quals destaquen Apología del presente (1986), Después de la pasión política (1999) i Del tiempo condensado (2005).

El seu nou llibre, Contra la indiferencia, és una reivindicació de la tradició il·lustrada i de la política, i una crítica a la deriva conservadora i individualista de la societat europea de principis del segle XXI.

L’acte, organitzat per Acció Cultural del País Valencià, començarà a les 20h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12) i estarà presentat pel periodista Adolf Beltran.

 

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de