Acció Cultural convoca socis i simpatitzants a les mobilitzacions en defensa de l’ensenyament públic i en valencià



   

 

El projecte de decret de l’actual Govern valencià que eliminaria les anomenades “línies en valencià” constituiria el més greu atac a l’ensenyament en català al País Valencià des de l’inici de la democràcia. Davant d’aquest anunci –que aprofundeix en la política antivalenciana i antidemocràtica impulsada pel president Camps amb mesures com el tancament de TV3 al País Valencià-, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) entén que cal que la societat valenciana mostre el seu suport a l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià i, també, a la comunitat educativa (professorat i pares i mares) que han fet possible amb el seu treball i compromís tots els avanços que hem experimentat en aquest àmbit, malgrat els molts obstacles posats per la Generalitat. Per això, Acció Cultural convoca els seus socis i simpatitzants a les mobilitzacions previstes dijous 9 de juny i dissabte 18 de juny.

Concentracions en defensa de les línies en valencià, dijous, 9 de juny a València a les 19:00 (plaça de la Mare de Déu), Alacant a les 18:00 (carrer de Carratalà, 47) i Castelló a les 19:00 (Casa dels Caragols, carrer Major, 78)

Manifestació Per un ensenyament públic de qualitat!. La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca una MANIFESTACIÓ per un ensenyament públic de qualitat, contra les retallades i en defensa de l’ensenyament en valencià. Dissabte 18 juny a les 18 hores a la Plaça de Sant Agustí de València.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de