Marquet en concert a València



Divendres 23 de març a les 19:30h al Col·legi Major Lluís Vives, Av. Blasco Ibáñez, 23, València, entrada gratuïta.

Marquet (Marc Sempere): Plantar-li cara a la vida. Marquet continua el cicle de concerts en què Estellés és el protagonista.

Després dels èxits d’afluència dels concerts de Miquel Gil i Pau Alabajos, el Centre Ovidi Montllor, dintre del seu projecte “Poesia i Cançó” dedicat a la promoció de la poesia i la música en valencià a les universitats del país, continua aquesta setmana el cicle dedicat a Vicent Andrés Estellés amb Marquet i el seu espectacle “Plantar-li cara a la vida”. 

Serà divendres 23 de març a les 19:30h al Col·legi Major Lluís Vives (València). “Plantar-li” cara a la vida és un espectacle íntim però intens que reviu alguns poemes del primer Estellés, aquell que està més arrapat a la vida quotidiana, a la mort i al sexe descarnat. “Plantar-li cara a la vida” intenta fer un crit de vida per afrontar aquestos dies de crisis. 
Marc Sempere va servir els seus recursos com actor de teatre i cine combinats amb els de cantant i front-man per a transmetre les lletres del poeta acompanyat de la sempre vibrant viola de roda del reconegut músic Marc Egea. Espectacle a cavall entre el monòleg, concert musical, cabaret i trobada de vells amics. 
Com hem esmentat, aquest concert s’inclou dintre d’un cicle especial dedicat a Estellés i la seua relació amb la música organitzat pel Centre Ovidi Montllor juntament amb la col·laboració del Col·legi Major Lluís Vives, el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i Unnim-Obra Social. 
I per a tancar el cicle, el divendres 30 de març a les 19:30h. Pau Miquel Soler ens proposa una passejada per l’obra més extensa d’Estellés Mural del País Valencià (Ed. 3i4). Soler, lletrista i cantant del grup alcoià Arthur Caravan, encapçala aquest projecte titulat “Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià” que pretén conjugar els mots d’Estellés amb música i imatges i fer amb tot això una passejada pel nostre país. L’acompanyarà el poeta alcoià Manel Rodríguez Castelló.



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de