Pau Miquel Soler presenta: “Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià”



Pau Miquel Soler tanca el cicle de concerts en què Estellés és el protagonista

Després de la bona acollida dels concerts de Miquel Gil, Pau Alabajos i Marquet, el Centre Ovidi Montllor, dintre del seu projecte “Poesia i Cançó” dedicat a la promoció de la poesia i la música en valencià a les universitats del país, tanca aquesta setmana el cicle dedicat a Vicent Andrés Estellés amb Pau Miquel Soler i el seu projecte “Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià”.

Divendres 30 de març a les 19:30h al Col·legi Major Lluís Vives (València).

Pau Miquel Soler ens proposa una passejada per l’obra més extensa d’Estellés, Mural del País Valencià (Ed. 3i4).

Soler, lletrista i cantant del grup alcoià Arthur Caravan, encapçala aquest projecte titulat “Vicent Andrés Estellés. L’amor o la guerra. Mural del País Valencià” que pretén conjugar els mots d’Estellés amb música i imatges i fer amb tot això una passejada pel nostre país.

L’acompanyarà el poeta alcoià Manel Rodríguez-Castelló en una xerrada col·loqui en la que compartiràn la seva visió personal de la poesia estellesiana.

Com hem esmentat, aquest concert s’inclou dintre d’un cicle especial dedicat a Estellés i la seua relació amb la música organitzat pel Centre Ovidi Montllor juntament amb la col·laboració del Col·legi Major Lluís Vives, el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i Unnim-Obra Social

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de