Conferència de Pedro Arrojo a València



Aquesta vesprada, dimarts 4 de desembre, a les 19.00 hs. tindrà lloc al Saló d’Actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (c/San Ferran, 12 – 46001 València) la conferència “L’aigua com a dret humà i bé públic. Per què cal la seua gestió pública” a càrrec de Pedro Arrojo, premi Goldman 2003, professor de la Universitat de Saragossa, ex-president de la Fundación Nueva Cultura del Agua.

 La conferència s’emmarca dins de la campanya per donar a conèixer i promoure l’adhesió ciutadana a la Iniciativa Ciutadana Europea (ICE) perquè la legislació europea garantisca el dret a l’aigua i al sanejament com a dret humà i la gestió pública d’aquests serveis públics essencials, promoguda al País Valencià per CCOO-País València, UGT-País Valencià, Acció Ecologista-AGRÓ, Ecologistes en Acció de València, SEO/BirdLife, WWF-València, Xúquer Viu, Fundación Nueva Cultura del Agua i Acció Cultural del País Valencià. 

La signatura electrònica per donar suport aquesta iniciativa es pot fer directament en el següent web: https://signature.right2water.eu/oct-web-public/signup.do?lang=es.

Informació addicional sobre l’ICE al web de la campanya: http://www.right2water.eu/es.

També es pot trobar més informació sobre la ICE en el web de la Comissió Europea: http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/initiatives/ongoing/details/2012/000003

Sindicats i entitats promouen la Iniciativa Europea que defensa el dret a l’aigua. Recull de premsa:
Ecodiario
La Información
La Vanguardia

Foto: ATTAC TV


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de