Comença el cicle sobre Wallace, un científic a l’ombra de Darwin



S’inicia el cicle de conferències WALLACE 100 – La geografia de la vida que organitza l’Espai Ciència de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània en el centenari de la mort d’Alfred Russel Wallace.

Dimecres 13 de març a les 19.00h. a l’Octubre CCC.
Wallace, un científic a l’ombra de Darwinconferència a càrrec de Manuel Costa.

 

Alfred Russel Wallace, la persona i el científic, serà l’objecte d’aquesta xerrada. Tindrem ocasió de recordar el seu caràcter viatger i les seues observacions biogeogràfiques i evolucionistes, des dels seus orígens humils fins a la seua consagració com a científic i la seua relació amb Darwin.

Manuel Costa és Catedràtic Emèrit de Botànica de la Universitat de València. Ha treballat, sobretot, en estudis sobre vegetació en diferents parts del món, de l’Orinoco al Sàhara, així com en biogeografia i bioclimatologia. Ha estat director del Jardí Botànic i vicerector de la Universitat de València.

‘WALLACE 100 – La geografia de la vida’ està organitzat per: Institut d’Estudis Catalans, Societat Catalana de Biologia, Càtedra de divulgació de la ciència de la Universitat de València, Acció Cultural del País Valencià, Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia, UCC Red de Unidades de Cultura Científica y de la Innovación, Consejo Superior de Investigaciones Científicas i Octubre CCC.

Programa del Cicle ‘WALLACE 100 – La geografia de la vida’ – PDF



Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de