L’exposició ‘Anatomia d’un lloc’ s’inaugura al COM d’Alcoi



Aquesta exposició bimensual va ser inaugurada el darrer 2 de Març al Centre Ovidi Montllor. S’emmarca dintre del cicle expositiu que organitzà l’Ajuntament d’Alcoi que vol retre homenatge a la il·lustríssima escriptora Isabel Clara Simó que ens va deixar ara fa un any.

L’artista, Maria Josep Zanón, ens va voler fer arribar els llocs de la memòria íntima a través de l’experiència, l’espai i la memòria. L’exposició s’havia de transitar en la quietud més absoluta perquè tant artista com espectador arriben al mateix estat d’ànim.

Sobre l’artista Maria Josep Zanón.

Maria Josep Zanon (València, 1970) és artista plàstica, Doctora en Belles arts i professora titular en la Facultat de Belles arts d’Altea pertanyent al Departament d’Art de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i membre del grup de recerca FIDEX (UMH). En aquest marc d’activitat investigadora, docent i professional de caràcter artístic, l’autora porta desenvolupant diverses línies de recerca encaminades cap a l’exploració i l’anàlisi de les diferents qualitats expressives que posseeixen els materials.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de