Ivan Brull actua en el Casal Cultural Jaume I de Pedreguer



El cantautor oferirà un concert a les 19:30

El Casal Jaume I de Pedreguer acull hui, 26 de març, un concert del músic i cantautor Ivan Brull. Serà a les 19:30 hores, amb aforament limitat i totes les mesures sanitàries convenients. Cal incriure’s prèviament en el correu electrònic casal@casalpedreguer.cat.

Ivan Brull  és un enginyer, músic, cantautor i poeta. Resident a Silla, localitat on va estudiar el grau mitjà de violí en el Conservatori Professional de Música, és enginyer químic per la Universitat Politècnica de València.​ La seua producció literària la va començar en 2010, amb la publicació de Cantaments, un llibre de poesies (amb un total de trenta-nou poemes dividits en quatre parts) amb el qual va guanyar el tretzé premi de poesia Jaume Bru i Vidalla dels Premis Literaris de la Ciutat de Sagunt. Entre els anys 2010 i 2012 va dirigir en la Universitat Politècnica de València el taller de poesia «Vers», aquest mateix últim any va publicar la seua segona obra, Guia de perduts​ i tres anys més tard, en 2015, el llibre Sobre l’unicorn amb el qual se li va concedir el premi Benvingut Oliver de poesia en l’edició trenta-cinc dels premis Vila de Catarroja.

Brull també col·labora en revistes literàries com Caràcters, on va publicar una breu biografia del poeta Peter Balakian i va traduir de l’anglés al català Primavera incipient —Early Spring—, entre altres,​ i ha editat un treball discogràfic en format CD, Canvi dels àngels (Comboi Rècords, 2015), en el qual interpreta musicalment els seus poemes.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de