‘Mans de Destral i els Oratges Canviants’ clou els concerts de 2021 al Casal Jaume I de Pedreguer



El grup Mans de Destral i els Oratges Canviants va actuar el passat divendres 17 de desembre en la delegació d’Acció Cultural de País Valencià de La Marina Alta, clausurant la programació cultural del 2021 al Casal Cultural Jaume I de Pedreguer.

El grup valencià va demostrar perquè el 2019 van ser guardonats amb el Premi Ovidi a la millor lletra i nominats en les categories de grup revelació i de millor disc. El seu directe compon una successió d’històries que discorren per literaris cants ruixats amb el seu estil rocker de ràbia i crítica.

Aquesta actuació ha sigut la cloenda d’un any d’activitats i concerts organitzats per Acció Cultural del País Valencià i pel Casal Cultural Jaume I Pedreguer, les quals han fet possible actuacions com la de Laura Esparza i Carlos Esteban, Laura Díaz, Ivan Brull, Xiomara Abell o Pau Alabajos. Aquest últim concert de Mans de Destral i Els Oratges Canviants ha estat la darrera aposta anual pels artistes i la divulgació de la música i la cultura valencianes de 2021.


GALERIA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de