Manolo Mata omple el Centre Ovidi d’Alcoi amb la seua conferència “La via socialista valenciana”



El síndic del grup socialista a les Corts, Manolo Mata, va dur a terme la conferència-xarrada La via socialista valenciana al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi.

L’acte va estar presentat per l’alcalde de la capital de l’Alcoià, Toni Francés (PSPV), qui també va estar acompanyat de Toni Gisbert, Secretari d’ACPV, en representació a l’entitat.

Aquesta conferència forma part d’un cicle de debats que organitza Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb l’objectiu d’obrir un marc de diàleg on els diversos representants de les diferents forces d’esquerres del panorama polític valencià puguen plantejar diverses propostes sobre el futur del País Valencià.

Aquest cicle és una oportunitat per a conèixer de primera mà el balanç i les propostes de futur que cada força política fa, abans que l’any vinent entrem en l’any de les eleccions municipals i autonòmiques. ACPV vol així fomentar el debat i la reflexió sobre el futur del País Valencià, i donar l’oportunitat als nostres socis i sòcies a participar directament del debat amb les diferents forces polítiques valencianes.


GALERIA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de