La presentació del llibre “El carrer de baix”, de Vicent Flor, omple el ‘hall’ de l’OctubreCCC



La llibreria Fan Set va acollir la presentació de la darrera novel·la de Vicent Flor, El carrer de baix (Edicions 62), guardonada amb el Premi Joanot Martorell 2021.

La presentació de l’últim llibre de Vicent Flor, El carrer de baix (Edicions 62), va tenir lloc el dijous 17 de febrer a la llibreria Fan Set i va omplir la planta baixa de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

Junt amb l’autor, en l’acte va estar present l’escriptor Joan Benesiu, l’escriptora Núria Cadenes i l’editora d’Edicions 62, Pilar Beltran. També va participar-hi Liduvina Gil, regidora de l’IMAB de l’Ajuntament de Gandia.

SINOPSI

El carrer de baix és una història d’amor i d’amistat, de mort i de desamor que transcorre a València i a la Vall de Gallinera. En aquesta vall, amb gran densitat històrica però escassa densitat poblacional, la soledat fa estralls. Allà hi viuen Joan, professor d’institut, i Sara, una psicòloga que conrea bancals. També hi va a parar Carles, un editor de llibres que pretén escapar del dolor que li genera un fill d’acollida amb problemes de drogues i de delinqüència. Seguint el curs de la Gallinera, un riu que quasi s’ha esvaït, com la vida a la vall, tots tres compartiran un camí on afluiran el passat i tot allò que no han pogut o no han sabut evitar.


GALERIA


PORTADA


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de