Presentació ‘La Via Augusta del S.XXI: El Corredor Mediterrani contra l’Espanya radial’



El dijous 10 de març va tindre lloc al Centre Cultural Ovidi Montllor la Presentació del llibre ‘La Via Augusta del s. XXI: El Corredor Mediterrani contra l’Espanya radial’ de Josep Vicent Boira.

La xarrada, presentada pel professor i historiador Paco Blay, va donar inici a les 19.00 i seguidament Josep Vicent Boira va fer una exposició on va incidir en punts com que el corredor mediterrani no sols és per a passatgers; va parlar del desenvolupament logístic que comportaria el corredor mediterrani i va dir que és una infraestructura intermodal, entre altres qüestions.

L’objectiu d’aquest acte va ser obrir un marc de diàleg entre les diferents forces d’esquerra valenciana i articular un projecte de futur davant les necessitats que presenta el País Valencià i la societat valenciana. La presentació està emmarcada dins d’un cicle de xarrades organitzades per Acció Cultural del País Valencià i pretén ser un espai per parlar del panorama polític valencià des de l’esquerra i les possibles propostes de futur.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de