Gran participació en el taller de física del professor Antoni Serrano



El Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi va acollir, el passat 3 de març, el Taller “Fisi Mola” d’Antoni Serrano, on va fer gaudir d’una vintena de demostracions científiques davant d’un nombrós públic de totes les edats.

Els participants del taller van poder ser testimoni de les diferents demostracions de física que es van fer durant l’acte: des de la prova del pèndol a una torre de Pisa, fins al canvi i pèrdua de color d’un líquid per l’acció de reflectir d’un focus, per la calor d’un focus o bé el canvi d’estat d’un cos de líquid a sòlid. A banda, també cal dir que, en tot moment, el públic va poder participar dels experiments i va poder fer qüestions de tota mena de dubtes que van anar sorgint.

Biografia

Antoni Serrano, nascut a Elx, és un professor jubilat de Física. Va estudiar dos anys el grau de Física i, a posteriori, el Grau d’Enginyeria Industrial a València. Ha estat vint-i-nou anys com a professor de secundària. També forma part de l’Associació de divulgadors de la Ciència. A més a més, Serrano ha participat en 19 edicions del Certamen científic ‘Ciencia en Acción’, arribant a quatre finals Europees en Noordwijk, Berlin, Ginebra i Grenoble.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de