Pedreguer acull la presentació del llibre “L’home gris” de Sico Fons



El divendres 25 de març a les 20:00 hores, Sico Fons presenta en el Casal Cultural Jaume I Pedreguer “L’home gris”. En aquest acte col·labora el Centre Excursionista de Pedreguer amb presentació de l’acte a càrrec d’Anna Magraner i Navarro.

SINOPSI

Aparentment, Carles Climent és un funcionari d’Hisenda gris i gairebé, podríem dir, mediocre; o si més no, “normal”. Normal? Viu tot sol amb els seus temors d’hipocondríac infatigable en un apartament de la ciutat de València, i sembla viure o observar-ho tot a una certa i prudencial distància. El seu món pareix reduir-se al seu àmbit laboral i als bars que freqüenta amb una certa assiduïtat. Tanmateix, però, no tothom sap que Carles té una gran afició: la literatura. Li agrada llegir novel·les, però sobretot, li agrada escriure. I això és el que fa molt sovint: plasmar la realitat que l’envolta amb relats i contes. Contes que sense més dilació, seran compartits a les xarxes d’Internet.

Biografia autor

Francesc Antoni Asensio Fons –Sico Fons-, (Tavernes de la Valldigna, 1963),  ha conreat el relat, l’assaig i la poesia. Entre els títols publicats, podem destacar-ne  L’udol de la sirena, Històries de la Vall, La mort de la sirena, Els crits de la follia, Infants, Parelles imperfectes (recull de relats), Portes tancades, El desfici dels herois, Un estiu a l’infern , Humors agres, Genocidi (in)visible (recopilació d’articles d’opinió), Garbí de Malfiar, de rodamón a joglar, Crònica perplexa d’un exèrcit, Un sol esglaiat, No em diga això  i El secret de les abelles.  Ha obtingut premis literaris com ara, el VII Certamen de Cuentos “al margen”, l’XI Concurs de Narrativa de Capdepera, Mallorca, el III Premi Literari de Constantí, Tarragona, Premi Nacional de Micro-relats “El Basar”, Concurs de Conte Curt Antoni Gomila-Bartomeu de Montuïri (Mallorca),  Premi de Narrativa Curta “Tinet” o el Premi Soler i Estruch.   Ha publicat articles en la cartellera Túria, Levante, el Temps, l’Avui, Micro, L’Avanç Quinzedies de la Safor, Infosafor, Gandia Express, La Veu de la Valldigna i El Punt. A hores d’ara és col·laborador habitual de La Cotorra de la Vall i El Diari la Veu.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de