Pepiu presenta ‘Pot ser de veres i no haver passat mai’ a Llíria



El casal d’ACPV del Camp de Túria, a Llíria, acull el divendres 8 d’abril a les 19:00 hores, la presentació del llibre ‘Pot ser de veres i no haver passat mai’ de Pepiu, editat per Vincle. En l’acte comptarem amb la presència de l’autor acompanyat per Inma Riera Lloret.

Sinopsi:

Amb un humor surrealista que barreja el Jeeves de P.G. Wodehouse, el Tristam Shandy de Laurence Sterne, l’Ignatius de John Kennedy Toole, la Vicenteta de Bernat i Baldoví i la Divine de la pel·lícula Pink Flamingos de John Waters, Pepiu ens narra diversos episodis de la seua vida que ben bé poden ser de veres i no haver passat mai.

“Llegir Pepiu és com collir carxofes en un camp que no és teu”, la güela Campanera dixit. Novel·la d’humor, crònica social del Vanity Fair, deliri inclassificable o manual de filosofia existencialista, corrent del partidor de la sèquia del Tremolar de Castellar. Tot pot ser o pot no ser. L’única cosa garantida són les rialles terapèutiques que provoca aquest Falstaff valencià.

Autoria

Pepe Navarro Pepiu (Castellar, València, 1977). Guionista, showman, cantant, músic, presentador i artista adscrit a l’epígraf de l’IAE d’activitats culturals inclassificables. Ha treballat a Ràdio 9, Sí Ràdio, Canal 13 TV amb Joan Monleón i a À Punt amb Carolina Ferre. Com a guionista ha col·laborat en Antena 3 i La Sexta. A bacs, el seu espectacle de monòlegs i música tradicional, ha recorregut el País Valencià de dalt a baix. Des de petit ha mostrat facilitat per crear històries surrealistes, inventar fets que, amb el pas dels anys, ha anat perfeccionant amb la seua tècnica creativa fins aconseguir que tot allò que conta resulte cert, independentment si ha passat o no. Pot ser de veres i no haver passat mai és la seua primera novel·la publicada.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de