Cap de setmana d’art i natura organitzat pel Casal de Pedreguer



Un complet cap de setmana d’actes organitzats pel Casal Cultural Jaume I Pedreguer ACPV a la Marina Alta amb la inauguració de l’exposició “somiAr(T) i l’Excursió Poètica a la Foradà.

El divendres es van iniciar els actes amb la inauguració de l’exposició “somiAr(T)” de Cristina Tomàs. L’artista de Pedreguer impregna de intensitats i tonalitats blaves la seua exposició deixant un emotiu efecte captivador de la lucidesa del clarejar mediterrani i del seu colorit pensament que fa arribar al cim del verb somiar, que dona nom a l’exposició que estarà oberta al públic fins el 24 de juny de dilluns a divendres de 18h a 20h en la seu del Casal Jaume I Pedreguer.

Diumenge es va celebrar l’esperada Excursió Poètica a la Foradà en la Vall de Gallinera. L’excursió va contar amb la participació de quasi un centenar de persones que no es van voler perdre aquest ja emblemàtic acte que des de fa vuit edicions organitza el Casal Jaume I de Pedreguer. Una travessia poètica que uneix el bell entorn natural de la Vall de Gallinera en un trajecte ple de cultura, música i poesia.

A destacar la visita a la Cova de la Mora, l’actuació d’Eva Olivencia, cantautora de Dénia, que va interpretar part del seu nou disc “Viure” durant l’esmorzar a l’era, les lectures de poemes durant la travessia i la visita a la Penya de La Foradà com a culminació d’aquest poema en el camí amb de lectura conjunta de “criatura dolcíssima” de Joan Fuster.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de