Roda de premsa de la 1a Plaça del Llibre d’Elx el 31 de maig



L’organització de la Plaça del Llibre anunciarà en roda de premsa la primera edició del festival literari a Elx, que tindrà lloc el cap de setmana del 3 al 5 de juny a la Plaça de Baix d’Elx. L’acte de presentació serà el 31 de maig a l’Ajuntament d’Elx.

Vos convoquem a la roda de premsa per a la presentació de la 1a PLAÇA DEL LLIBRE D’ELX, un gran festival literari amb producció editorial en valencià. L’acte de presentació tindrà lloc dimarts 31 de maig de 2021 a les 12:00h a la Sala de Premsa de l’Ajuntament d’Elx (Plaça de Baix, 1. Elx).

Per primer vegada en la història de la Plaça del Llibre, s’aposta per la literatura valenciana en la capital del Baix Vinalopó sota el lema ‘De l’oralitat a l’escriptura’. La Plaça del Llibre d’Elx ofereix un gran aparador de quasi 1.2000 títols en la nostra llengua i un complet programa d’activitats, amb presentacions, tertúlies literàries, contacontes, concerts i altres activitats dirigides a tots els públics amb Rafael Domínguez al capdavant del festival com a Director de Plaça de Llibre.

Durant la presentació del pròxim dimarts 31 de maig, comptarem amb la presència del director de la Plaça del Llibre, Rafael Domínguez; el regidor de comerç de l’Ajuntament d’Elx, Felip Sànchez; i la directora de la unitat d’igualtat de la Universitat Miguel Hernández, Matilde Baño.

PROGRAMA


CARTELL


La Plaça del Llibre d’Elx és un projecte coordinat i organitzat per la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV), Escola Valenciana, Institut d’Estudis Catalans, Instituto Alicantino Juan  Gil-Albert, la Universitat d’Alacant, Universidad Miguel Hernández i El Tempir. Aquest projecte compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de