L’estiu al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi



Arts plàstiques, poesia i cinema per a gaudir de la cultura a la capital de l’Alcoià durant els pròxims mesos d’estiu.

Inauguració de l’exposició Nus i Nucs d’Alba Miró

El dimarts 31 de maig tindrà lloc la inauguració de l’exposició Nus i Nucs, d’Alba Miró al Centre Cultural Ovidi Montllor, a les 20.00 hores.

Aquesta exposició està emmarcada dins del Cicle Municipal d’Exposicions Bimensuals organitzats per la Càtedra d’Antoni Miró d’Art Contemporani de la Universitat d’Alacant i col·laboren l’ajuntament d’Alcoi i el Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat.

La mostra es podrà visitar al Centre Cultural Ovidi Montllor de dilluns a divendres, en horari de 18:00 a 21:00, del 31 de maig al 31 de juliol.

CARTELL


Espectacle de Poesia Escènica 1942. Miguel-Ovidi, amb David Vid, Vicent Camps i Enric Casado

El dimarts 7 de juny tindrà lloc l’espectacle de poesia escènica 1942. Miguel-Ovidi, a les 19:30 hores al Centre Cultural Ovidi Montllor. Hi participaran David Vid, Vicent Camps i Enric Casado, i ha estat organitzat pel Col·lectiu Social Once, amb la col·laboració del Centre Cultural Ovidi Montllor-ACPV l’Alcoià-Comtat.

Aquest acte està adreçat per a públic adult i adolescent.

Sobre els autors

David Vid. Apassoniat de l’oralitat, de la narració i la locució, desenvolupa diferents tasques amb el món oral. Ha creat guions per a televisions locals, ràdios i per a grups de teatre amateur. Ha publicat llibres com Uns pecats quasi capitals, Ovidianes…. a més a més, també ha estat l’organitzador de festivals de poesia com el Festival Invers de Poesia de Carcaixent i Festival Invers d`’Oralitat de Cullera, entre altres activitats del món cultural.

Vicent Camps
. Des de l’any 1992 es dedica professionalment a la narració oral, fonamentalment, a la poesia. Ha publicat els discos Poetes per a TotsVoces del Extremo, Veu Nua, Miguel Hernández, Marc Granell amb el cantautor Lucho Roa. També ha publicat poemaris com TallerMiscelánea o Pecat Capital.

Enric Casado. Guitarrista i cantant, amb estudis de guitarra clàssica. A partir dels anys 70, va participar en alguns grups de Folk i, durant els 80, formà part de diversos grups de pop-rock en la moguda valenciana.

CARTELL


Presentació del poemari No vull viure al setembre, de Vanessa Díez

El dijous 9 de juny tindrà lloc la presentació del Poemari No vull viure al setembre, de Vanessa Díez, al Centre Cultural Ovidi Montllor, a les 19:30 h. No vull viure al setembre és un llibre que transita des de l’inici d’una relació que s’ha d’acabar per a donar vida a una altra història, un inici ple de dolor, de paraules que no apleguen a eixir dels llavis, de la carència de la calor de l’altre que ens reconforta, d’acomiadaments suspesos, plens d’interrogants i corredors, d’habitacions…

Sobre l’autora

Vanessa Díez Elx és directora de la revista Letra en Vena i aquest és el primer poemari que pública. Ho fa coincidint amb el 10é aniversari de la revista. Abans de ser pintora, ha treballat en l’àmbit del màrqueting i la publicitat. A més a més, ha presentat un programa radiofònic de caràcter cultural a Ràdio Jove Elx.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de